Тернополяни задихаються від диму і скаржаться на нестерпний сморід

Тернополяни задихаються від диму і скаржаться на нестерпний сморід

Про дим і начебто вогонь в районі овочевого ринку у редакцію “20 хвилин” повідомила читачка Тетяна 4 вересня близько 22.00.

Об’їхавши район поблизу ринку, ми побачили клуби диму, які видно навіть в темряві. Місцеві жителі нарікають на сморід і розповідають одну із версій: ймовірно, вогнища палять роми.

Житель вулиці Шептицького пан Віктор розповів, що близько 21.00 бачив, як роми палили декілька вогнищ на футбольному полі.

- Думаю, що дим та сморід виник саме через це, - каже пан Віктор. - Вони часто кочують на цьому футбольному полі.

Відео дня

На футбольному полі між “Білим замком” та Петриками диму було найбільше. Люди кажуть, що такий сморід від паленого вже не перший вечір.

Жодних викликів до рятувальників не надходило, зазначає начальник прес-служби управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Сергій Данілін. Ймовірно, хтось палить траву, і від цього йде сморід та дим, каже пан Данілін.

У соцмережі тернополяни зазначають, що схожий сморід від паленого чути в селі Байківці, на Дружбі, на Новому Світі. 

 



 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Воля

    Marcus Aurelius reply Воля

    ОГО
  • Воля

  • Надя Гербут

    Березовиця, Острів в страшному димі! Найстрашніше, що люди самі риють собі могилу. А найогидніше, що коли хтось чинить протиправно проти тієї ж людини (Надал, Катруб, водоканал, ЖЕК і т.п.) то вона кричить дикими голосами. Себе ніхто і ніколи збоку не бачить...(
  • marijka

    Вже протягом тижня в Центрі щовечора відчувається дим, немає чим дихати. І так відбувається щороку в цю пору. Питання: чому рятувальники чекають якогось виклику, а самі не можуть звернути увагу, чи вони не люди і цим всім не дихають?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up