Партнер рубрики Події

Розписували гільзи, писали листи Героям та змагались: у Тернополі влаштували «Олімпійський день»

Розписували гільзи, писали листи Героям та змагались: у Тернополі влаштували «Олімпійський день»
  • У парку імені Тараса Шевченка 24 червня провели «Олімпійський день». Дорослі та малеча могли взяти участь у різних спортивних активностях та навіть отримати призи. А ще тут збирали кошти на ЗСУ, розфарбовували гільзи та писали листи захисникам.
  • Як відбувалось дійство – читайте у матеріалі та дивіться світлини.

«Олімпійський день 2023» організували на головній алеї (від фонтану) у парку імені Шевченка. Захід стартував о 15 годині і на нього завітали десятки тернополян. Містяни прийшли сюди цілими сім’ями.

Відео дня

На місці діяли безліч локацій. Насамперед, заздалегідь зареєстровані учасники взяли участь у символічному пробізі на різні дистанції (залежно від вікової категорії). Працював намет від міської організації Товариства Червоного хреста, де усіх охочих навчали надавати домедичну допомогу.

Також була цікава локація з масажною стійкою від кафедри фізичної терапії, ерготерапії та фізичного виховання медичного університету. Тут містяни могли освоїти тонкощі масажу.

За невеликий донат на Збройні Сили України можна було розмалювати використану гільзу. Для цього вам видавали фарбу, пензлики й інший творчий «інструмент». Збоку дітвора продавала власноруч сплетені браслети й інші прикраси. Виручені кошти також задонатять на потреби нашої армії. В іншому місці діти писали листи, адресовані українським військовослужбовцям.

Також у рамках «Олімпійського дня» відбувся турнір з садових шахів, дзюдо (на літній сцені в парку), волейболу, петанку (метою гри є кинути порожнисті металеві кулі якомога ближче до маленької дерев'яної кулі) тощо. Перевірити спритність люди мали шанс біля баскетбольної стійки.

Наприкінці заходу маленьким тернополянам роздали солодкі подарунки та символічні медалі.

 

Читайте також:

Є нові, а деякі вже понищили вандали: ми перевірили дитячі майданчики у парках Тернополя

Тернополянки потрапили до Алеї зірок України. Чим відзначилися «Золоті журавки»?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up