Партнер рубрики Події

Рухаємо Тернопіль: "Варʼят" Віталій Тильний за пів року скинув 25 кг

Рухаємо Тернопіль: "Варʼят" Віталій Тильний за пів року скинув 25 кг

28 травня у Тернополі уже вдруге відбудеться міське спортивне свято "Рухаємо Тернопіль" від Медіа Корпорації RIA та Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення. У рамках проекту ми публікуємо цікаві історії спортсменів та тернополян, які займаються спортом для себе. А також поради дієтологів. 

У попередній публікації лікар-дієтолог Тетяна Пискливець розповідала, як вийти з посту не нашкодивши своєму здоров'ю. 

Цього разу своєю історією поділиться один із коміків проекту "Варʼяти" тернополянин Віталій Тильний. 

Одного разу чоловік став на вагу і зрозумів, що потрібно щось міняти. За пів року Віталій скинув 25 кг. 

Відео дня

Скажу відверто, спорт я любив з дитинства, - розповідає Віталій. - Ще змалечку батьки віддавали мене у різноманітні секції. Я ходив на боротьбу, плавання, фехтування, карате, гімнастику. Причому на всі секції в один період.

Батьки майбутнього шоумена старались по максимуму залучити до всього, щоб його часом не виховала вулиця.

- В університеті я ні про який спорт не думав. Молодість, самі розумієте, - продовжує чоловік. - Худим хлопцем я ніколи не був, моя вага до весілля коливалась в межах 78-80 кілограм. Але після весілля я зробив неймовірне - і поправився на 25 кілограм.

Спочатку,  як каже Віталій, він абсолютно не звертав на це ніякої уваги. Його все влаштовувало. Просто змінив двічі за рік гардероб. 

- Можна їсти, пити, лежати на дивані, одним словом мрія кожного українця, - каже з посмішкою Віталій. - Зима 2016-ого розставила всі крапки. В один прекрасний момент, коли я став на вагу і вона мені показала 120 кілограмів, я не повірив своїм очам. Я ставав на вагу, злазив, ставав знову, переставляв вагу в інше місце, думав, що це похибка дає таку цифру. Це був жах!  

Саме в цей момент чоловік вирішив, що так далі бути не може і почав працювати над собою.

- З чого почав? З поради дієтолога: "Хочеш швидко скинути вагу – почни їсти мало, але часто", - розповідає чоловік. - Окей! Що далі? Порада дієтолога №2: "Хочеш скинути швидко і якісно – підключи до цього спорт". На дієту я сів відразу і довго не роздумуючи, зайнявся фізкультурою. Найелементарніше – віджимання від підлоги.

Починав Віталій Тильний з трьох підходів по 5 разів. Зараз він може віджатись 80 раз за підхід. Потім захопився бігом. Бігав по 7 - 10 кілометрів в день. Пізніше пішов в зал і поєднав силові тренування з кардіо.

- Взяв тренера, який дав відповідні настанови і через пів року я скинув 25 кг, - каже чоловік. - Я люблю займатись в залі. Якраз саме це для мене є можливістю розслабитись після довготривалих концертів. Щодо щільних графіків – то я завжди прошу організаторів поселяти нас в готелі, де є спортзал чи бігова доріжка. Якщо їх немає – обходжусь підлогою для пресу і кріслами для віджимань.

Взагалі спорт для шоумена, - це постійні змагання з самим собою, що сьогодні він зможе більше.

- Спорт дисциплінує, - каже чоловік. - В спортзалі ти завжди вчишся чомусь новому, ділишся досвідом і отримуєш його від інших. Тебе завжди підтримають і покажуть як правильно.  Спорт – це завжди прекрасне самопочуття. Завдяки йому ти можеш сам собі завʼязати шнурівки, ти не задихаєшся поки виходиш на другий поверх. Ти живчик!  

Як каже Віталій Тильний, він далеко не професіонал, в нього немає гори мʼязів, він не жме від грудей 120 кілограм. Він просто робить те, що приносить задоволення.

- Займайтесь спортом і ваш результат - не за горами, - додає чоловік.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • huja

    Став спортсменом зараз - це похвально, але, перед тим - жер, бухав, тому і був подібним на чорт зна що. Недавно бачив афішу "Вар'ятів" - не обличчя, а пики, аж гидко дивитися... Люди одні виживають, інші воюють, а блядські "Вар'яти" не можуть нажертися...
  • Тоня

    І з прекрасним почуттям гумору)
  • Тоня

    Красунчик з силою волі)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up