Ще одна сусідня з Тернопільщиною область зазнала ракетного удару (ОНОВЛЕНЕ)

Ще одна сусідня з Тернопільщиною область зазнала ракетного удару (ОНОВЛЕНЕ)

По Рівненській області ударили ракетами: перші подробиці.

російські військові нанесли ракетний удар по Рівненській області. Постраждала цивільна інфраструктура. Це сталося під час останньої повітряної тривоги (19.07-—19.52).

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Рівненської ОВА Віталія Коваля.

"Крайня повітряна тривога виявилася невтішною для Рівненщини. Завдано два ракетні удари по об’єктах цивільної інфраструктури", — заявив Коваль.

Відео дня

Також він додав, що попередньо інформації про жертв поки немає. При цьому більше інформації чиновник пообіцяв надати згодом.

Нагадаємо, в ніч на 25 червня та вранці Україна піддалася масованим ракетним ударам. Росія вдарила по Житомирській, Чернігівській, Львівській, Миколаївській, Хмельницькій та Київській областях. Як повідомляли в Командуванні повітряних сил ЗСУ, по Україні було запущено понад півсотні ракет різних типів: повітряного, морського та наземного базування.

Влада закликає населення не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Згодом Віталій Коваль повідомив про наслідки влучання ракет.

"За моєю спиною наслідки ракетних ударів по місту Сарни Рівненської області. Дві ракети влучили в об'єкти цивільної інфраструктури - це СТО і з мийкою і ще один комплекс з ремонту автомобілів. За попередніми даними, троє загиблих, четверо потерпілих перебувають у лікарнях", - зазначив він. він.

За його словами, двоє постраждалих у тяжкому стані. Під завалами можуть бути ще люди.

Зранку 26 червня стало відомо, що жертв більше.

Внаслідок вчорашніх ракетних ударів по Сарнах Рівненської області кількість загиблих збільшилася до чотирьох. Поранених вже сім.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на мера Сарн Руслана Серпенінова під час відеозвернення.

"Після вчорашніх ударів по місту Сарни наразі є 11 постраждалих людей. З них четверо загиблих, двоє знаходяться у важкому стані в реанімації, п'ятеро людей отримали різного роду легкі ураження. Сьогодні після завершення слідчих дій проводитимуть розбір, прибирання завалів", - розповів мер.

Читайте також 

Ракетного удару зазнали кілька областей України, вдарили і по сусіднім з Тернопільщиною: що відомо (ОНОВЛЕНЕ)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up