Партнер рубрики Події

Що чекати від зірок: гороскоп на 17-23 жовтня

Що чекати від зірок: гороскоп на 17-23 жовтня

Протягом наступного тижня, 17-23 жовтня, найкраще зайнятися творчістю та розумовою працею, збиранням та аналізом інформації, а також приділити увагу своєму здоров'ю.

Триває період спадного Місяця, коли слід виходити на фінішну пряму і завершувати справи, розпочаті після молодика у Терезах 26 вересня 2022 року, повідомляє ТСН. Фізичні навантаження слід знижувати до мінімуму, берегти свої ресурси та правильно їх використовувати.

ОВЕН

Протягом тижня ви зможете втілити свої мрії в реальність, якщо дотримуватиметеся режиму дня і діятимете відповідно до добре обдуманого плану. Підвищується ваша конкурентоспроможність, конкуренти та суперники, швидше, відійдуть убік, ніж вас провокуватимуть або намагатимуться обійти. Словом і ділом ви здатні впливати на те, що відбувається навколо, обернути ситуацію на свою користь.

ТЕЛЕЦЬ

Обставини складаються якнайліпше для того, щоб реалізувати свої амбіції, набути популярності. Впевненість у собі та самостійні дії допомагають досягти мети та довести свою ефективність робочому колективу та діловим партнерам. Можливе просування вгору кар'єрними сходами або отримання винагороди за виконану роботу.

Відео дня

БЛИЗНЯТА

Бережіть свою репутацію, уникайте авантюр та потрапляння у двозначні ситуації! Багато випробувань та спокус, несподівано для себе можете стати учасниками якихось залаштункових інтриг. Але тиждень цікавий, запам'ятається надовго. Гарний час подумати про те, як можна підвищити рівень комфорту у своїй повсякденності, від чогось відмовитись, а що привнести у своє життя.

РАК

Психологічно складний тиждень, ви відчуваєте, що незабаром щось кардинально зміниться у вашому житті. З іншого боку, якщо раніше не могли визначити причину проблем, то протягом тижня все приховане стане очевидним. Будьте готові до труднощів особистого характеру та емоційних потрясінь. Не варто жертвувати собою, робіть так, як зручно та вигідно вам, просувайте свої інтереси.

СКОРПІОН

Прагнення до професійних висот і кількість сил буде нерівноцінним, тому зменште темп і відкладіть нові починання. Успіх поки що пройде повз, однак ваше становище на службі є стійким і дозволяє мати стабільний заробіток. Плітки колег анітрохи не торкнуться вашої репутації, а лише привернуть увагу до вашої особи. Індивідуальним підприємцям потрібно шукати нові засоби просування своєї діяльності. Відкриття філії у іншому місті допоможе розширити сферу впливу.

ЛЕВ

Підвищена сміливість та нетерпіння часто не дають часу подумати про найбільш доцільні дії. Перш ніж щось зробити, подумайте про наслідки, порадьтеся з мудрою людиною, з батьками. Зайва самовпевненість призводить до проблем у взаєминах, аж до розривів або сварок. Тиждень сприятливий для самостійної роботи, виїзду за кордон, завершення проєктів.

ДІВА

Багато справ та соціальних контактів, збільшується кількість обов'язків та рівень відповідальності. Улюблена людина або члени сім'ї можуть звинуватити вас у недостатній чутливості та ігноруванні емоційних потреб оточення. Тому намагайтеся приділяти якнайбільше часу дітям, батькам, шлюбному чи романтичному партнеру.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий тиждень, багато що вдається, тому що завдання вирішуються спільними зусиллями. На вас звертають увагу, з вами хочуть спілкуватись, співпрацювати. Практично все виходить так, як ви планували. Але у неділю все змінюється, починається новий етап вашого життя. Можливі несподівані сюрпризи з боку коханої людини, виникає потреба зробити складний вибір.

СТРІЛЕЦЬ

Якщо ви щось не встигли зробити із запланованого на жовтень і тепер вам здається, що всі можливості втрачені – не засмучуйтесь. У вас ще буде щасливий шанс у перші кілька місяців 2023 року. Наразі потрібно трохи зупинитися, поберегти свої фізичні та психічні ресурси. Гарний час для відпочинку, творчої роботи на самоті, гармонізації особистих взаємин.

КОЗЕРІГ

Можливі протистояння та конфлікти з керівництвом чи діловими партнерами. Потрібно з усією відповідальністю підійти до питань професійної діяльності. Щось відбувається або станеться найближчими днями, і це прямо позначиться на вашому становищі в колективі. Якщо є можливість – візьміть відпустку, якщо ні – займіть вичікувальну позицію.

ВОДОЛІЙ

Незвичайний тиждень, багато дивацтв та випадковостей. Те, що відбувається в країні і в світі, змушує вас змінювати свої переконання, переглядати  мету. Можливі несподівані зустрічі з цікавими людьми, але водночас намагайтеся не потрапити під їхній вплив. Зберігайте свою індивідуальність, не відмовляйтеся від того, що для вас важливо, навіть якщо це викликає подив у оточення.

РИБИ

Сильна потреба змагатися та доводити свою перевагу – хоча це зараз зайве. Імпульсивні дії та поспішні рішення можуть завести вас у глухий кут. Розставте пріоритети, займіться лише найважливішими справами і не розпорошуйтеся на дрібниці. Не поспішайте, аналізуйте те, що відбувається — протягом тижня може випадок отримати кошти для досягнення своєї мети.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, які три знаки Зодіаку поринуть в кохання цієї осені.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up