Партнер рубрики Події

Що найбільше схвилювало тернополян останнім часом?

Що найбільше схвилювало тернополян останнім часом?

Питання перевезення пільговиків, реформи, розвиток міста, - ці питання схвилювали тернополян останнім часом. Своїми думками вони поділилися з "20 хвилин". 

Софія ДАНИЛЕВИЧ (23 р.), бізнес-аналітик iGov в області:

- Часто спілкуюся з різними людьми, стежу за новинами і буквально недавно до мене дійшло дві прості речі, які я потрохи помічала, але ніколи не задумувалась. По-перше - це те, що я справді бачу позитивні зрушення в нас в країні. Так, не все досконало, але інакше й не може бути, надто багато часу втрачено. А по-друге - що завжди знайдуться люди, які будуть незадоволені державою, владою, своїм життя, чужим життям і такі люди є по всьому світу.

Оксана Корзун (28 р), ведуча, співачка:

Відео дня

- Мене приємно вразило те, що у Тернополі знову є школа брейк-дансу, вихованці якої сміливо демонструють свої навички на вулицях міста! Це покращує настрій усім перехожим і додає місту життя, позитиву! А найголовніше - діти розвиваються і не витрачають час! Молодці! Так тримати!  Хоч я нікого особисто не знаю, але дуже радію з того і з задоволенням стежу за ними в соцмережах.

Ірина ВРУБЛЕВСЬКА (28 р.), бібліотекар:

- Був дощ, їхала в центр міста на маршрутці №20. Водій відмовлявся взяти хоча б одного пільговика. Зрештою, всі вони залишилися під зливою. Коли поверталась назад на маршрутці №22, була приємно вражена: старший водій брав у салон всіх пільговиків, їх було набагато більше, аніж троє. Іноді все-таки варто проявити співчуття і людяність.

Надія ВИХРИСТЮК (21 р.) студентка:

- Зараз відпочиваю у маленькому містечку в Італії. Мимохіть порівнюю з Україною, зі своїм містом. Тішить, що Тернопіль рухаються у правильному напрямку, розвиваючи туризм. Тут на майже три тисячі населення безліч різних кафе, ресторанів та барів. Таку ж тенденцію бачимо і у нашому місті. Головне, робити це мудро та без фанатизму.

Микола ЧОРНИЙ ( 32 р.), президент Федерації картингу в Тернопільській області:

- Незабаром у Тернополі відбудуться перші соціальні змагання за кубок з картингу. Учасникам не потрібно витрачати кошти, щоб приїхати в Тернопіль, для них усе оплачено. І дуже приємно, що спорт розвивається, коли держава в силу певних обставин не може допомагати. Приємно, що є добрі люди, які безкорисно щось роблять для дітей та спорту.

Діана Гончук, контент-менеджер:

- Нові реформи, які відбуваться у місті - дивують. Найбільше схвилювало запровадження так званої "карти тернополянина". В нестабільний для країни час, жителів одного обласного центру розділили. Це несправедливо, коли люди, які теж працюють у Тернополі, але проживають за його межами, платитимуть більшу вартість за проїзд в громадському транспорті.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Maria

    Саме немудра і дискримінаційна видумка міської ради з карткою тернополянина. Це ж наскільки треба бути травмованим,  і ненавидіти людей щоб таке придумати і підтримати. То в садочках і школах поділили дітей на сільських і міських,  так тепер вже і проїзд,  і медичні послуги. Але зате змагання з водомоторного спорту проводим і бруківку ставим.

    Іван Щигель reply Maria

    Ну ще зроблять, поліція може патрулювати і штрафувати тільки тернополян. Пожежі будуть гасити тільки пожежники по місту, а якщо горить за межами - пофік.)) які там ще служби в нас є? В урну сміття можуть кидати тільки тернополяни.. іногородні мають везти в свій населений пункт і там викидати ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up