Що схвилювало тернополян останнім часом

Що схвилювало тернополян останнім часом

Аварія у Харкові, протести під стінами Верховної ради, брак вакцин, погана інфраструктура для футболістів, - ці та інші питання схвилювали тернополян останнім часом. Своїми думками вони поділилися з "20 хвилин". 

Ігор ВАСИЛІВ, 38 р., голова тернопільського осередку ВО «Автомайдан»:

- Наші активісти брали участь у мирній акції під стінами Верховної ради, що розпочалась 17 жовтня. Щодо депутатської недоторканості – ми ще ніколи не були до неї так близько. Це перемога! Решту питань ми будемо «дотискати», як і обіцяли, поїздками до нардепів. Ми нікого не «пресуємо», лише вимагаємо у них виконати передвиборчі обіцянки. І просимо єдиного: не асоціюйте нас з жодними політсилами.

 

Відео дня

Дмитро Андрієшин (25 р), директор футбольного клубу:

 - Збірна України знову розчарувала, не вийшовши у фінальну частину чемпіонату світу. Вийшла туди Ісландія, де футбольні майданчики будують у кожному місті та селі. Доки в Україні не буде належної інфраструктури, наші діти не матимуть змоги вирости в хороших футболістів та достойно представляти збірну на світовій арені.

Сергій КАЧУРІВСЬКИЙ (33 р.), будівельник:

- Ринок праці в Тернополі в критичному стані. Останні декілька років спостерігається тенденція відтоку кваліфікованих кадрів. Особливо ця проблема загострилася з прийняттям так званого безвізу з ЄС. Сьогодні знайти фахівця на роботу, який би мав відповідну освіту та досвід особливо в  будівельній сфері - нереально.


Любов Прийдун (30 р.), викладач:

- Сьогодні критично бракує вакцин від небезпечних недуг. Державні аптеки потреби населення у вакцинацях не забезпечують. У холодильниках аптечного управління області немає жодної вакцини окрім від грипу. Якщо наші посадовці ситуацію не змінять, наслідки для життя і здоров’я жителів будуть плачевні.

Діана Гоголь (20 р), журналіст:

- Схвилювала аварія в Харкові. Я розумію, що практично кожного дня хтось гине в ДТП. Але якщо ця дівчина, що вбила 5-х людей залишиться без покарання, то багаті люди і надалі собі все дозволятимуть. З іншої сторони я розумію, чому ЗМІ зробили такий ажіотаж навколо цієї аварії, однак може вже досить? В світі і так багато погано трапляється, що пригнічує людей.

Леся Заморська (39 р), журналіст:
- Нещодавно на вулиці Бродівській ініціативні мешканці при підтримці депутата організували чудове свято дитячої творчості «Барви осені». Долучились і представники військової частини. Вони варили куліш і пригощали всіх. Можна було оглянути виставку зброї, і, навіть, постріляти в імпровізованім тирі. Було весело й цікаво дорослим і дітям.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up