Партнер рубрики Події

Що схвилювало тернополян останнім часом

Що схвилювало тернополян останнім часом

Високі тарифи на проїзд у громадському транспорті, дефіцит вакцин, дороге житло у Тернополі, - ці та інші питання схвилювати тернополян останнім часом. Своїми думками вони поділилися з "20 хвилин". 

Олег Яцентний, (60 р), підприємець:

- Парадокси тернопільської влади. Я кілька десятків років працював приватним підприємцем в Тернополі, податків в бюджет міста сплатив більш, ніж достатньо. Вийшовши на пенсію, переїхав в село. І тепер мушу оплачувати підвищений тариф в громадському транспорті, адже картка тернополянина мені не світить. Добре, що хоча б придумали альтернативу — безіменний проїзний квиток, проте безоплатний проїзд він не передбачає.

Леся Наконечна-Борисова (24 р.), журналіст:

Відео дня

- Останнім часом мене вражає як люди можуть самі собі придумувати проблеми там, де їх немає. Типу - я нещасна, мені треба змінити життя, мене ніхто не розуміє. А є люди, яких життя поставило у важкі життєві обставини і вони не створюють з цього проблему: займаються спортом на інвалідному візку, пишуть картини при хворобі, коли неможливо тримати пензель у руках. Висновок - живи і радій життю та цінуй кожну хвилину!

Леся Продоус (19 р.), студентка:

— Нещодавно прочитала, що у Тернополі найдешевше житло на Західній Україні. Але реалії примушують молодь шукати альтернативу, щоб квартира була недорога, і щоб не надто витрачатися на комунальні послуги. Та щоб назбирати кругленьку суму треба не один рік попрацювати на заробітках. Шкода, що у наш час молодій людині важко почати самостійне життя, а тим паче переїхати від батьків на власне житло.

Зоряна Вовк, (29 р.), співачка і ведуча:

– Весело, натхненно та незабутньо ми провели цьогорічний захід «Благословенне Тернопілля – 2018». Туристичний, мистецький та економічний потенціал області ми представили на виставці, яка відбулась 15 лютого в Українському домі у Києві. Даний захід вже вдруге об'єднав відомих та успішних вихідців з Тернопільщини та окреслив пріоритетні напрями розвитку та подальшої співпраці.

Павло Іванечко, (34 р.), активіст:

- Річниця загибелі Небесної Сотні вкотре змушує задуматися над тим, що зроблено і чого ще не зробили. Хочеться знову звернутися до тих, кому громада довірила управляти майном громади, вершити правосуддя, охороняти порядок. Бездіяльність і корупція в цих ешелонах породжують відповідну реакцію в громадського активу, сформованого на Майдані. Громада може реагувати такими ж методами як і влада, що доведено нещодавнім вчинком Толіка з Одеси, який розтрощив 13 автомобілів суддів Соломянського суду в Києві. Дуже не хотілося б, щоб події розвивалися саме таким вектором, але треба розуміти, що беззаконня з однієї сторони породжує таку ж реакцію з іншої.

Тетяна Шпікула (28 р), в декретній відпустці:

- Зараз маємо проблему дістати комплексну вакцину гексаксим. Малій 5 місяців. Одне щеплення зробили, треба ще два. Але вакцини ніде немає. Час від часу вона надходить, але застати її неможливо. Ми вже в чергу в аптеках записалися, готові купити її самі, та її немає. В поліклініці була проти гепатиту індійського виробника та відгуки про неї неоднозначні, тому не ризикували.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up