Що тернополяни думають про ймовірне введення воєнного стану

Що тернополяни думають про ймовірне введення воєнного стану
  • Під час засідання РНБО Президент України Петро Порошенко заявив про те, що запропонує депутатам Верховної Ради запровадити в країні воєнний стан на 60 діб.
  • Що думають тернополяни про події в Керченській протоці та ймовірність введення воєнного стану на вулицях міста, дізнавалась журналістка "20 хвилин".  

"Не знаю, чи наша країна готова до цього "

Андрій, тернополянин, 53 років.

- За Керч,морський флот я чув. Я не знаю, чи потрібен воєнний стан, - вважає пан Андрій. -  Напевно, у нашому житті таки багато зміниться, якщо стан введуть, то закриють кордони. От тільки, чи варто воно того, чи готова наша країна до цього. Якщо оголосити війну Росії - то ж дуже велика держава. Чи нам Європа поможе чимось, бо явно нам варто розраховувати тільки на себе. У випадку війни я готовий захищати свою країну.

Відео дня

“Якби це зробили раніше - можливо вже би все закінчилось”.

Марія, тернополянка, 42 роки

- Я чула про ймовірність введення військового стану, - каже жінка. - Це дуже серйозний крок. Я думаю, що з одного боку - це страшно, а з іншого - це все має колись закінчитись. Якби це зробили раніше - можливо вже би все закінчилось. Страшно і важко про це говорити, але може тоді би не загинуло стільки дітей.

“В мене двоє дітей служить”

Борис, пенсіонер, 65 років

- Думаю, що це просто можливість відтягнути вибори, - вважає чоловік. - В нас, можливо, небагато зміниться з введенням воєнного стану, а там, на Сході, шляхи перекриють - то важко-важко буде. В мене двоє дітей служить: зять - офіцер, дочка - солдат. Дай Бог, щоб все добре було.

“Готова допомагати нашим воїнам”

Христина, студентка, 18 років

- Я чула зранку по телевізорі про події в Керчі, - ділиться враженнями дівчина. - Звісно, то, мабуть, буде складно для країни. Я - студентка і я знаю, що якщо введуть воєнний стан, то студентів-іноземців, які там старші від 3 курсу - відправлять додому. Я насправді думаю, що всі переживають за цілісність нашої країни. Коли почалась війна - я допомагала нашим військовим. І при будь-якій можливості робитиму це знову. Я вірю, що все буде добре.

“Якби війна прийшла до нас - я би тікав”

Сергій, житель Шумщини, 23 роки

- Я не цікавлюсь новинами взагалі, тому не знаю нічого ні про події ні про воєнний стан, - каже хлопець. - Я зброї до рук не брав, не починав війну, то не маю ніякого відношення. Якби люди не брали зброї до рук - інше було би тут. Моя релігія (я - свідок Єгови) каже мені інші речі, я зброї до рук не брав, і якби війна прийшла би до нас - я би зразу тікав. В Путіна які хочеш думки. Він захоче - піде на Україну. Захоче - піде в Турцію. Не я ту війну починав. Я не брав участі ні в мітингах, ні в виборах, тому, що з точки зору Біблії це все скоро закінчиться.

“Бачу два розвитки подій - і кожен буде позитивним для України”

Микола, активіст, 24 роки

- Я підтримую рішення РНБО. Сподіваюсь, і Парламент підтримає. Краще пізно, ніж ніколи. Я бачу два розвитки подій - і кожен буде позитивним для України.

 

Читайте також: Що означає воєнний стан для тернополян
Що про введення воєнного стану думаєте Ви? Відповідь залтшайте у коментарях.




 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Хохлозавр

    Скачите дальше. Вы уже проскакали все, что можно. Теперь плевать.
  • Искра

    Зараз істерика Петі і його кодла нагадують конвульсії Гітлера зимою 1944 року.
    Так страшно їм втрачати владу.
    Та Народ з ним впорається як тоді, до 9 травня!

    Штейнберг Ахіл reply Искра

    Оптиміст ти .

    А нічого що те цей самий Народ і привів Петю , а перед ним Вітю ІІ , а ще передним Вітю І,  а два рази Великого Архітектора Корупційної  матриці Данилича.

    про що це я ? а-а-а- про Народ.

    Безумовно Народ з цим впорається  і вибере ІНШОГО.

    хто б там що не розумів під словом НАРОД...

    Оптиміст бля....

    Искра reply Штейнберг Ахіл

    Да оптиміст. Це не гарантія успіху, але оптимізм доцільний для успіху.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up