Чи бояться тернополяни коронавірусу: що про нього знають. Опитування

Чи бояться тернополяни коронавірусу: що про нього знають. Опитування
  • Минулого тижня евакуація українців з Китаю підірвала соцмережі та розділила українців на тих, хто боїться вірусу, як вогню, та тих, хто переживає за людей, які повернулися додому.
  • Ми запитали тернополян, що знають вони про вірус COVID 2019, чи бояться його та які методи захисту від вірусів знають вони.  

"Все потрібно робити організовано": Євгенія, 43 роки

- Скільки людей, стільки й думок. Багато чого залежить від засобів масової інформації, як це подадуть людям. Якби людей привезли на Тернопільщину, мені було би не лячно, але це все потрібно робити організовано, поселити їх в окремий заклад і надати допомогу. Основними захистами захисту для мене є миття рук та носіння масок. Я думаю, що Україна готова до боротьби з коронавірусом. 

"Страшно за свою країну": Назар, 34 роки

Відео дня

- Слава Богу що я нічого не знаю про коронавірус, бо якщо ще почати думати про це напевне можна збожеволіти. Так, мені страшно, але страшно за свою країну, бо в мене вже така думка, що ми ніколи ні до чого не готові і ніколи не передбачуємо ситуації. Людина не має знати все на світі. Я навіть не хочу цікавитись, який штамп грипу мутував і що з цього вийшло.. Але я людина і те що відбулося в Україні - це соромдля самих нас Українців. Так країну  не об'єднати. Тому зараз що ми можемо найліпше це припинити панікувати і почати вимагати від влади та відповідальних людей дій, дій щоб вірус не потрапив в Україну. Вимагати якісного пропускного режиму на кордонах, в аеропортах. Додаткові заходи безпеки ніколи зайвими не будуть. 

Непроінформованість вражає" Галина 21 рік. 

- Якщо говорити про реакцію людей, то звісно я ставлюся негативно. Непроінформованість людей мене вражає. Сама я захищаюся від вірусів, носячи маску. Щоправда я думаю, що від цього вірусу вона навряд чи може захистити. 

"Влада робить, що хоче": Славік, 58 років

- По телебаченню дивився про коронавірус, але дуже мало що знаю, бо дуже багато ще невідомо про нього. Справа не в тому чи було би мені лячно, якби людей поселили біля Микулинців. Річ в тім, що влада нас не повідомляє про свої дії. Вони роблять що хочуть. Впринципі, вони можуть так чинити, але мають повідомити людей про свої дії наперед. Проте вони нічого не говорять.


"

"Як Бог дасть, так і буде": Марія, 54 роки 

- Щодо останніх подій з коронавірусом, то мені все рівно і зовсім було б не страшно, якби з Китаю людей привезли на Тернопільщину.  Я не боюсь, що в нас може бути коронавірус. Як Бог дасть, так і буде.  Якщо має бути біда – то вона буде. 

 

"Хотілося б повернути час назад" Наталія, 32 роки

Страх це завжди причина незнання. Ми боїмося невідомого. А якщо воно ще й підгодовується страшними кадрами з телевізора, то тривога тільки зростатиме. Мені, як мамі страшно за здоров'я своєї дитини. Я переживаю навіть, коли це проста нежить. Але хотілося б повернути час назад і, щоб ситуація з евакуйованими українцями з Китаю була зовсім іншою. Звісно є велика надія, що Україну обмине цей вірус. Але, швидше за все, у нас буде ще один шанс показати свою людяність і співчуття, коли повертатимуться наші з Італії. Надіюсь, цього разу соромно не буде нікому.

Опитування

Чи боїтесь ви, що епідемія коронавірусу може бути в Україні

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • Тарас

    Ну-ну, зараз італійці повернуться, їх куди будемо висилати?
    Хай ті підзаробітчани в тій італії і сидять
  • Ванда Тарнавська

    А туберкульозу не бояться?
  • Inna Inna

    Як Ви вже задовбали🤦🏼‍♀️💆🏻‍♀️....як ставитесь,  як ставитесь...
  • Галина Ярославівна

    А, що правда хтось його боїться!??)) Та ми ж безсмертні! Скільки гноблять і не вигно-ть))))

    Галина Ярославівна reply Галина Ярославівна

    Svitlana Shvayka Ми розмовляємо з вами на різних мовах) Я 20-го, побачила усе нутро Я не про Микулинці чи Санжари.  Про те, що перестали аналізувати, включпти мізки... Страху нема. Є страх, що маса, яка тут, просто пошматкує один одного, просто так.

    J Q reply Галина Ярославівна

    Цікаво як саме нацики закінчать свою нікчемну історію - канібалізмом, чи якимось іншим способом?)

    Svitlana Shvayka reply Галина Ярославівна

    Галина Ярославівна Ви бачите з якою швидкістю  він розповсюджується по Італії?Бачите як дюди вимагають  від влади ,щоб ця дбала за них?А вам соромно!За що?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up