Партнер рубрики Події

Що вже зробили на вулиці Чорновола


Що вже зробили на вулиці Чорновола
  • Крім заміни комунікацій та ремонту дороги там ще забрали старі каштани, а натомість висадять екзотичні дерева. 
  • В суботу, 15 вересня, працівники продовжують ремонт вулиці. Одну з пішохідних доріжок уже облаштували та відкрили для проходу. 

Нагадаємо, капітальний ремонт вулиці Чорновола розпочали наприкінці червня. Ремонтують ділянку дороги вул. В. Чорновола від вул. І. Франка до вул. Б. Хмельницького. На вулиці мають замінити комунікації, які частково пошкодило коріння каштанів. Про це раніше говорив начальник управління ЖКГ Олег Соколовський. Тому каштани замінять на червонолисті клени. Як зазначав пан Соколовський, після ремонту, на вулиці Чорновола буде бруківка з червоним відтінком та червона велодоріжка. А червонолисті клени доповнять цю вулицю. 

Вулиця 15 вересня перекрита лише частково: одну пішохідну зону уже облаштували бруківкою. Зараз працівники облаштовують іншу пішохідну зону та дорогу. Завершити капітальний ремонт планують найближчим часом, головне, щоб погода сприяла. 

А  ті, хто живе та працює на вул. Чорновола  тим часом спостерігають за робою працівників та тим, як змінюється вулиця. 

Відео дня

Завершити ремонт планували до 20 серпня. Але, як пояснюють в управлінні, дощі перешкоджали роботі. На цій вулиці заміняють комунікації, а вода потрапляла в колодязі, мережі.

До слова, на вулиці Чорновола взагалі не було дощової каналізації, але її вже облаштували. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (32)
  • David Starr

    Файно. Практика цивілізованих країн показує, що від покращення умов для авто їх кількість тільки збільшується, тому їх максимально обмежують у місті: вузькі вулиці, платний проїзд, дорога стоянка. Але, у той же час є нормальна альтернатива у вигляді громадського транспорту. А у нас лінтюхи навіть пару сотень метрів пішки ніхто йти не хоче, дороги із парковками їм подавай.

    Valya Kovalchuk reply David Starr

    а у нас комфортним громадський транспорт ??!!

    David Starr reply Valya Kovalchuk

    Який би не був - всеодно зручніший, ніж машиною по місту. Мені простіше громадським, машиною  - десь далі, як до кілометра, то взагалі йду пішки.

    Anonymous reply David Starr

    Ідіоте, практика і здоровий глузд показують, що обмеження руху автотранспорту в певній зоні міста вимагає адекватного покращення умов його руху в іншій! То тільки повні ідіоти звужують, перекривають, забороняють і нічого не роблять, щоб десь рух транспорту покращився, бо в результаті настає таке явище, як транспортний колапс. Це коли ніхто нікуди вже не їде, а всі стоять. Ні швидка, ні поліція. ні пожежна в тому числі. Правда, для Тернополя той стан перманентний. Що зробиш, якщо тим в нас мудаки займаються. І не треба тут брехати про комфорт чи красоту, все що в місті робиться, робиться з однією метою - чим більше бруківки вкласти. Таке враження, що для мудаків настає кінець світу, після них, хоч потоп.

    David Starr reply Anonymous

    Твоя манера спілкування видає у тобі не надто розумного селюха, але, тим не менше, це неважливо: не користуйся машиною і не буде проблем ні з швидкою, ні з МНС. Он вранці які пробки по місту, то певно усі їдуть машиною вирішувати свої "надважливі" справи, а могли б пройтися пішки чи троліком. Короч собаки гавкають, а караван іде.
  • Бульба

    Розумні люди в центр міста доїзжають громадським транспортом, а там  всюди пішком рукою подати.

    Anonymous reply Бульба

    Ідіоте, а як в нас місто переїхати, якщо не через центр?!  Більше ж доріг НЕМА! Всюди хатинки і базари мудаки понаставляли.

    Бульба reply Anonymous

    Ідіота і мудака Ви мабудь кожного дня в дзеркалі можете бачити. Хатинки та базари стоять не посеред дороги. Я тернополянин, маю авто , багато їзджу по тернополі і даю собі раду, не нарікаю і не виливаю своє гімно іншим на голову.

    Anonymous reply Бульба

    Бачимо таких мудаків, що раду дають - лівий поворот з правого ряду або на зустрічну і пішов. Раду воно дає, блін. І де ж такі мудаки беруться, ще й у владу залазять, містом керують?

    Бульба reply Anonymous

    Взагалі політика, відколи існує,  не була чесною чи прозорою. Ви або наівний або дивний.

    І бачите Ви "мудаків" подібних собі мабудь.
  • Zack

    Москві збільшили пішоходну зону біля жд, і забрали всякі ларькі шаурменчні ітд, у всіх прогресивних містах теж збільшуюють пішоходні зони візьміть  наприклад Амстердам де мінімальна кількість машин

    терен reply Zack

    Довбню прогресивний, що ти мелеш! Пішохідні зони за рахунок блокування руху транспорту? В Тернополі?! Та він в нас і так хронічно заблокований. Одна-дві ДТП і ВСЕ місто стоїть! Де ще такий ідіотизм є? І, головне, ДЛЯ ЧОГО?! Що, по Чорновола потік пішоходів, пройти не було де? Там навіть при тому, що на тротуарі стихійний ринок, можна вільно було пройти. Ну, хіба, базар там думають зробити. А що, то в нас як два пальці об асф, пардон, об бруківку. Сірожа понаставляє свої будок, ох і красота буде!
  • терен

    Якщо людина ідіот, то назавжди і то страшно. А якщо ідіот не один, а якщо вони ще й містом керують? То вже катастрофа. Купа магазинів, кафе, навчальний заклад... І що, лише одна смуга руху?!

    А давайте ще й на Руській і Бандери так зробимо! А що, нахрена нам транспорт в місті? В інших містах навпаки, будинки зносять або навіть переносять, щоб проїзди розширити, щоб місто ставало вільнішим, щоб заторів не було, а тут бидло все робить, щоб то місто просто задушити. Щоб все і завжди стояло. Слухайте, а може їх вже пора до лікарів, на психіатричну експертизу? Їх лікувати треба, а ми їх мучимо, містом керувати заставляємо? В тих  створінь автофобія якась. От і придурки...

    терен reply терен

    І то дійсно вже страшно. ті ідіоти навіть не Чалдаєва зрізали добрий шмат асфальту, звузили дорогу, щоб бруківку покласти. І, головне, тротуар з нізвідки і в дерево. Повний ідіотизм, але все за наш рахунок. Так і тут - бруківка! Воно вже чисто тою бруківкою довбанулось, чи як?

    Бульба reply терен

    В Вас якась не здорове, негативне ставлення до будь яких благоустрійних робіт , які проводяться в Тернополі, зокрема до Надала. Він що відібрав Ваше місце в мерії чи є біологічним батьком Ваших дітей?

    Anonymous reply Бульба

    Що ти, придурку, благоустроєм називаєш? Чорновола, яку прийдеться за якийсь час знову розширювати, бо мудаки херні натворили? Ідіоти дорогу звузили, недавно відремонтований асфальт зірвали, зрізали здорові каштани, а тепер екзотику садити будуть. Чи фонтанчики довбані за скажені гроші? Постелений і зірваний тротуар на Злуки і бруківка за мільйони? Чи тротуар на Чалдаєва замість асфальтової дороги з нізвідки і в дерево? Чи знищений сквер, що був біля танку і то одоробло, що там будується? Чи новобудови в парку Національного відродження, а чи може вулицю Достоєвського, по якій би хоч грейдера пустили, щоб хоч трохи вирівняти? Що для такого мудака, як ти благоустрій? І, головне, а за чий рахунок той бенкет мудаків, з чиєї кишені все це. Чи в місті більше проблем нема? А хай той лисий мудак на комунальне господарство гляне, хоч в кількох будинках внутрішні мережі відремонтує, в жеках хоч якийсь елементарний порядок наведе, сміттєпереробний завод для міста збудує, сучасні очисні системи для води, щоб людей не травити. Хоч трохи про місто і його реальні проблеми подумає, а не фонтанчики і бруківочку. Але що зробиш, мудаки воно і є мудаки.

    Бульба reply Anonymous

    Ви мабудь інженер "хоть яких небудь" робід. Дуже обізнані що першочергово має буте зроблено, як дорогу робити, як фонтани будувати.Чи Вас обікрали і збудували все за Ваш кошт? Не підходить Вам жити поміж охайності та чистоти. Чого Ви і такі як Ви можуть навчити своїх нащадків?

    Anonymous reply Бульба

    Мудаку, ти, для початку, попробуй в жек додзвонитись, щоб прийшли і стояк відремонтували, який вже кілька тижнів зверху до низу тече, а потім будеш про реновації, охайність і чистоту тут пашталакати. Попробуй щурів з підвалу повиганяти, за що ми щомісячно платимо, чи іржаві труби поміняти. По тротуарах ями позасипати, щоб люди ноги не ламали, а зимою з них сніг почистити. Чи що, дебіле, охайністю називаєш? Може ту бруківку, що вже де-куди в три шари постелена, ідіотські фонтанчики чи зрізані дерева і зірваний асфальт. Чи той ідіотизм на Злуки. Лікуйся придурку, або дай місту спокій.

    Бульба reply Anonymous

    "Стояк " нехай тобі повії ремонтують)). А жеки не мають зараз працівників - фахівців. Нема зарплатні - нема фахівців.

    І ями не засипати потрібно а конструктивно ремонтувати. Але ж звідки Вам знати, словарний запас у Вас дуже обмежений , одні і тіж слова - кліше в зомбоголові. Не цікаво з Вами дискутувати , нічого окрім негативу в вашому тілі немає.

    Anonymous reply Бульба

    Клас! Нема працівників! Он воно як, от тільки квартплата є і чим раз, то вища. А зарплату начальники жеків тому лисому мудаку в торбинках носять, то чому ж він конструктивно він ремонтує? Ох і дебіл,  і запас в нього "словарний". Блін, та нах ти кому здалось, щоб дискутувати з тобою. Я тобі вже вкотре кажу - мудак ти є, мудак, а до тебе ніяк не доходить.

    Anonymous reply Anonymous

    На Злуки асфальт постелили і зірвали мудаки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up