Партнер рубрики Події

Щоб територію школи обробили від кліщів, потрібно написати заяву

Щоб територію школи обробили від кліщів, потрібно написати заяву

Обробляти територію від кліщів біля садочків розпочнуть після 4 травня. А для того, щоб "дезінфекцію" провели біля школи, потрібно написати звернення в обласне комунальне об'єднання "Профілактична дезінфекція" .

- Для знищення кліщів  біля дитячих садочків у нас є угода з відділом освіти, - пояснює директор обласного комунального об'єднання "Профілактична дезінфекція" Ігор Мяковський. - Ці території ми оброблятимемо після того, як завершимо з парками. Ще залишилось два парки. Біля садочків ми працюватимемо у вечірній час після 17-18.00.

Якщо з садочками у комунального обʼєднання є угода, то школи самі повинні писати заяву у "Профілактичну дезінфекцію", щоб їхні території теж обробили.

- Написати заяву можна, прийшовши за адресою: вулиця Опільського, 6 або за телефонами 25-09-94 та 25-46-92, - каже пан Мяковський. - Послуга оброблення території від кліщів платна. Сума залежить від території. Це може бути і 250, і 450 гривень.  

Відео дня

Проте є школи, територію яких обробляти недоцільно, оскільки, як пояснює Ігор Мяковський, на їхній території немає зелених засаджень. Це наприклад, школи №3, 4 та 5.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    "вулиця Опільська, 6"

    Немає в Тернополі вулиці Опільської, є вулиця Юліана Опільського.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up