Секонд-хенд, магазин та ринок: де вдягнутися дешевше. "20 хвилин" перевірили

Секонд-хенд, магазин та ринок: де вдягнутися дешевше. "20 хвилин" перевірили

Стиль за копійки у секонд-хенді, речі на ринку чи одяг у магазині. Журналісти “20 хвилин” вибрали щоденний базовий набір елементів гардеробу для дівчини і порівняли, у скільки він обійдеться. 

 

І на ринку, і в магазині, і в секонд-хенді ми шукали такий набір елементів гардеробу: чорні штани, ботфорти, білий светр, чорну сумочку та пуховик. 

Як це було, дивіться у відео. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Секонд-хенд

Давно минули ті часи, коли секонд-хенд був лише для бідних. Тепер там можна знайти якісні та брендові речі. Аби перевірити, наскільки економний там  шопінг, журналісти “20 хвилин” відправились у один із найпопулярніших у Тернополі секонд-хендів. До слова, тернополяни часто “атакують” секонди у перші дні нового завозу одягу. 

Знайти білий светр виявилось неважко, навіть підібрали “оверсайз”, що зараз модно. Чорні штани знайти було важко, бо розмірів, звичайно, небагато. Зазвичай залишаються або дуже маленькі , або величезні, пояснюють нам  працівники секонд-хенду. 

Із сумочкою та ботфортами - пощастило, вдалось знайти легко. А от із пуховиком - ні, тому довелось взяти парку. Кілограм речей у цей день в секонд-хенді коштує 153 гривні, а наш набір одягу обійшовся у 470 гривень. 

Магазин одягу

Поблизу секонд-хенду, у який ми ходили, розташований Центральний універмаг, а там є кілька магазинів із одягом.  Знайти чорні штани необхідного розміру у магазині було неважко. Їх вартість - 699. Ботфорти у магазині обійшлись у 1400 гривень, а светр - у 649, враховуючи знижки.  А за пуховик потрібно було віддати 1099 гривень. 

Загалом весь набір одягу вартував 3866 гривень. 

Ринок

Чимало тернополян купує одяг на ринку, вважаючи, що там дешевше, ніж у магазинах.
Отож, вибір пуховиків на ринку величезний. І їх ціни значно відрізняються можна знайти і за 800 гривень, а можна і за кілька тисяч.  Наш пуховик обійшовся у 1500 гривень. Білий светр ми знайшли за 300  гривень, чорні джинси - 350 гривень. Ботфорти - за 950, а сумочку - за 350 гривень. Загалом вийшло - 3135 гривень.  

Якщо порівнювати, то, звичайно, що у секонд-хенді вийшов найекономніший шопінг, а от у магазині та на ринку різниця у понад 500 гривень на користь ринку. 

Опитування

А де ви купуєте одяг?

А ви де купуєте речі? Пишіть у коментарях.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діонісій

    на секонді можуть купити речі всі категорії громадян, речі там є пристойні, в перший день - нові можна придбати, є ще сток. а на ринку, можна знайти товар стандартний, не дуже якості, є ще якісний, але в наших бариг він в три рази дорожчий ніж скрізь по Україні, давно купляю на секонді та по ОЛХ, здати класну річ в хімчистку, проблем ніхт з секонда, звісно портки та шкарпетки і таке інше купляю нові, з ринку Хмельницького, куди потрапляє товар з усього "зурабіжжя", а потім в наше місто :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up