Серед найкращих військових офіцерів області 22-річні дівчата

Серед найкращих військових офіцерів області 22-річні дівчата

На навчання з Тернопільської області обрали 30 кращих офіцерів. Серед них 22-річні Олена Кузюк і Ольга Стасів, які самостійно вирішили стати військовослужбовцями.

Призов осіб офіцерського складу області військові комісаріати  проводили з 30 травня по 23 червня.  Всього призвали 30 офіцерів запасу.

– З усіх кандидатів з Тернопільської області обрали 30 найкращих офіцерів запасу, – каже заступник військового комісара обласного військкомату, начальник мобілізаційного відділу полковник Олександр Года. – Наймолодшими офіцерами стали 22-річні представниці прекрасної статі - молодший лейтенант запасу Олена Кузюк з Ланівців і Ольга Стасів  з Бучача. Найстарший учасник з Бережан, йому 35 років. На навчання офіцерів запасу відбирали найкращих. В першу чергу тих, які проявляли тверде бажання йти служити.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Зараз вони проходять військову службу на навчальних курсах в Одесі, Львові, Києві.

Найбільше призвали командирів механізованих підрозділів, зв’язківців, спеціалістів кадрової роботи та спеціалістів з морально-психологічного забезпечення.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Кактус

    і це поки наші хлопи за кордон тікають? позорище
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up