Партнер рубрики Події

Сергій Зюбаненко — уже офіційно керівник. Чому ще до Тернополя приїхав голова Нацполіції?

Сергій Зюбаненко — уже офіційно керівник. Чому ще до Тернополя приїхав голова Нацполіції?

У Тернопіль 23 серпня приїхав голова Нацполіції України Іван Вигівський. Що саме він тут робив? Розповідаємо.

На Тернопільщині новий керівник поліції — вже офіційно і без приставки т.в.о. Сергій Зюбаненко від 23 серпня очолює поліцію Тернопільщини.

У Тернополі нового очільника поліції краю представив голова Нацполіції України Іван Вигівський Сергій Зюбаненко тимчасово виконував обов’язки, нагадаємо, від 19 червня. Попередній керівник Олександр Богомол тоді написав рапорт і перевівся до столиці, зараз працює радником голови Нацполіції.  

Відео дня

Сергій Зюбаненко, як зазначають у відділі комунікації головного управління Нацполіції в області, — це людина з досвідом, яка пройшла всі щаблі служби в правоохоронних органах від простого оперативника карного розшуку до керівних посад.

Він, нагадаємо, очолював поліцію Кременчука, керував правоохоронцями на Львівщині та Сумщині. А на Волині очолював управління внутрішньої безпеки. Новому очільнику 42 роки, він уродженець Полтавщини. Головне для нього — аби тернополяни почувались в безпеці, а для порушників і злочинців обіцяє стати «найгіршим прокурором».

Зюбаненко Сергій Вікторович народився 14 вересня 1980 року у м. Лубни Полтавської області. Закінчив Луганську академію внутрішніх справ, здобувши у 2002 році спеціальність юриста.

У 2010 році закінчив академію управління МВС та отримав диплом магістра за спеціальністю «правоохоронна діяльність».

У 2002-2004 роках здобув оперативний досвід у відділі карного розшуку різних підрозділів.

У 2011 році призначений начальником Кременчуцького міського управління УМВС України в Полтавській області.

У лютому 2012 року призначений начальником Львівського міського управління ГУМВС України у Львівській області, а з 24 лютого 2015 року працював на посаді заступника начальника ГУМВС України у Львівській області.

До цього призначення Сергій Зюбаненко обіймав посаду начальника управління внутрішньої безпеки поліції Волині.

 

Читайте також:

Що задумав новий начальник поліції Сергій Зюбаненко? Есклюзивне інтерв'ю про майбутні гучні викриття

Полковник Зюбаненко вже має двох нових заступників. Що про них відомо?

Новий керівник поліції Тернопільщини розповів про родину та бізнес у Криму

Погрожували розправою, а сім’ю довелося переховувати. Начальник поліції Сергій Зюбаненко про особисте

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Назар Іванчук

    Нац поліція бере ще більше взяток чим менти
  • Читач95

    Надіюсь, що із призначенням його трохи потрясуть тернопільську мафію яка обложилась братками і за правду переслідують людей. Вчора виявила у нашому будинку , кв. 17 де вся сім*я померла більше десяти років як тільки по моїй заяві цю квартиру обіцяли забрати . зразу  із червня почали дописувати куби газу на покійгницю Л, МАНСУРОВУ., позвонила, доповіла щоб такого не робили НАФТОГАЗ і Постачгаз послали мене подальше і сказали яке моє діло. Тут же про все написала у фейсбуці. Сьогодні свободні братки цілий день пильнували мене на дорогих машинах. як тільки вийду із хати тут же стають у облогу. Ось ціна правди по- тернопільськи. Чому ці бугаї- братки що пулюють на людину не на фронті. а прикриваюить дупи клептократам? ГАНЬБА. Ось робота для нового начальника поліції- вивести на чисту воду цю ненаситну саранчу разом із братками. СУМНО.

keyboard_arrow_up