"Шлюб за добу": познайомились в зоні АТО і через 8 місяців одружились

"Шлюб за добу": познайомились в зоні АТО і через 8 місяців одружились

Ще одна пара, яка вирішила одружитись за добу - військовий з Тернопільщини та жителька Донецької області. Про свою історію кохання вони розповіли у день свого одруження - 23 березня. 

Наречений - Арслан Мялікгулиєв родом з Тернопільської області Теребовлянського району села Кобиловолоки. 

Наречена - Людмила Кулагіна з Донецької області.

Познайомились майбутні чоловік та дружина на Сході. Арслан - учасник АТО. 

Відео дня

- Наше місце дислокації було неподалік села Людмили, - розповідає Арслан Мялікгулиєв. - І одного разу біля магазину зустрілись, познайомились. Це було наприкінці літа 2016 року. Це було кохання з першого погляду. 

Упродовж восьми місяців пара зустрічалась. Арслана відпускали у звільнення і він їздив до коханої. 

- Одружитись планували пізніше, але побачили три дні тому оголошення в інтернеті, що от можна за добу, - каже чоловік. -  І вирішили подати заяву. 

Previous Next

Пропозицію Арслан своїй коханій зробив за традицією - з квітами, каблучкою. Запитав чи вона вийде за нього, і жінка відповіла:"Так!"  

Зараз чоловік на службі за контрактом у 44-й артилерійській бригаді. У нього відпустка. Людмила приїхала до Тернополя, щоб одружитись та познайомитись з батьками коханого. 

- Я з її батьками уже знайомий, а мої батьки втішились такій новині і чекають на знайомство, - каже військовий. - В суботу ми їдемо назад. Я на службу, Людмила додому. 

Відсвяткують своє одруження молодята у колі друзів. А влітку, коли у буде ротація, Арслан та Людмила планують переїхати жити на Тернопільщину. 

Уже одружилось 27 пар

- Відкриття проекту "Шлюб за добу" та його презентація відбулись 20 лютого, - розповідає начальник головного територіального управління юстиції в Тернопільській області Едуард Кольцов. - Тоді одружились перших дві пари проекти. А загалом за цей місяць послугою "Шлюб за добу" скористалось уже 27 пар. І ще 35 пар подали заяви.

Різниця між одруженням у рамках проекту "Шлюб за добу" та звичною реєстрацією шлюбі у тому, що пари можуть подати заяву за день до розписки чи вибрати найближчу дату, яка їм підходить. І не потрібно чекати місяць. Щоправда, вартість такої послуги дещо більша - у будні дні від 1800 грн, а у вихідні 2000. А при звичній подачі заяви наречені мають оплатити державне мито - 85 копійок, послуги складання заяви 45 грн. А урочисте одруження обійдеться в 350-450 грн. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Люся Інокентіївна

    Гарна пара. Щастя вам у сімейному життя.



    Не можу не втриматись, щоб не прокоментувати інше - вартість. За те, що Вас запитають чи згідні Ви, скажуть розписатись у документі і привітають, потрібно заплатити 1800 грн? Здирництво, якщо чесно. Хоча, може я не розумію чогось і ці всі послуги так і вартують.

    Piter Savka reply Люся Інокентіївна

    Горіла сосна, палала, горіла сосна палала під нев дівчина стояла під нев діжчина стояла

    Люся Інокентіївна reply Piter Savka

    Ну, гарна пісня
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up