Партнер рубрики Події

"Шлюб за добу": у Тернополі одружилось перших дві пари проекту

"Шлюб за добу": у Тернополі одружилось перших дві пари проекту

Уже з 21 лютого щодня з 8.30 до 17.30 в "Перемозі" наречені можуть подавати заяви на реєстрацію шлюбу у скорочені терміни. Вартість послуги – майже 1900 грн. 

 

- Це ще один проект, який місто реалізовує спільно з Міністерством юстиції. Адже першим проектом була видача свідоцтва про народження дітей у пологових будинках, - розповідає Сергій Надал. – Сьогодні ми презентуємо новий сервіс "Шлюб за добу", завдяки якому усі бажаючі зможуть зареєструвати шлюб, не чекаючи 30 днів. Надіюся, що у місті будуть створюватися міцні сім’ї, адже це запорука міцної країни

Тернопіль уже 19 місто України, в якому запустили пілотний проект "Шлюб за добу"

-    Наречені можуть подати заяву особисто та по телефону, - координатор проекту в Тернополі Ольга Говорченко. - Ми перевіряємо документи, якщо з ними все гаразд, тоді наречені визначаються з датою і часом одруження. Можна попередньо зателефонувати і сказати, що ви хочете одружитись в конкретний день та годину. 

Відео дня

Вартість послуги швидкого одруження втричі дорожче від звичайного. Проте, як каже пані Ольга, все одно це одна з найнижчих цін в  Україні.

-    Вартість за швидкість більша, але ми старались, щоб це була одна з найнижчих вартостей в Україні, - додає жінка. - Вартість послуги в будні дні 1867 гривень, 85 копійок. В вихідні – дорожче. В цю вартість входять наші послуги, наша якість, швидкість та гарний настрій .

Перші дві пари, які скористались послугою швидкого одруження, церемонією реєстрації шлюбу залишились задоволеними. Для них свято створили в залі українського дому "Перемога", звучала жива музика, молодята йшли червоною доріжкою, озвучували клятви та одягали обручки. 

Новостворена сім’я Волинець почувши про можливість одружитись за добу відразу вирішили, що скористаються нею.

-    Для чого чекати, ми впевнені у своїх почуттях, - каже Галина Танішин, після одруженні Волинець. – Чоловік зробив мені пропозицію на День Валентина, 14 лютого.

Previous Next

Як розповідає чоловік Галини Михайло, йому допомагали друзі і придумали усе спонтанно. Весілля молодята робитимуть, коли потепліє. А після церемонії одруження відсвяткують  з рідними та близькими. 

Інша пара на цей момент чекала два роки. Олексій  – учасник АТО. Для нього та його коханої Надії це щасливий день. 

Previous Next

-    Чоловік військовий, не мали змоги спланувати, - розповідає Надія . – До цього ми йшли два роки. А тут все вийшло спонтанно, нам повідомили, що є така можливість і ми погодились. Дуже вдячні за таке свято, дуже задоволені.

Previous Next

Інформація про можливість отримання послуги "Шлюб за добу" розміщена на сайті Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області.

Місце проведення державної реєстрації шлюбу: 46001, Тернопільська область, м.Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, будинок 27, Український Дім «Перемога»

За більш детальною інформацією, звертайтеся у Відділ державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, тел. 52-34-06. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Уляна

    ну, нє. Вже краще трохи почекати. Нащо відвалювати майже 2 тис. Куди спішити?
  • Anonymous

    поспішиш людей насмішиш, про шлюбний контракт подбайте ще ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up