Партнер рубрики Події

«Штиняє так, що аж очі виїдає»: які туалети в тернопільських парках

«Штиняє так, що аж очі виїдає»: які туалети в тернопільських парках

Безкоштовні вбиральні облаштовані у парках Тернополя. Це спеціальні приміщення, а також біотуалети. Які умови в них та чи працюють вони взагалі, подивився журналіст «20 хвилин».

Чи можна спокійно гуляти в парках з дітьми, чи є у вільному доступі громадські вбиральні, якими можна скористатися у разі необхідності, - у нашому фоторепортажі.

Отже, розповімо про туалети у різних парках міста.

Парк Національного відродження

У парку Національного відродження є чоловічий та жіночий туалети, що розташовані неподалік від атракціонів. Вони безкоштовні, однак їх ремонтують (до слова, це робили і минулого року). Тут встановили три біотуалети. У них немає туалетного паперу. Ще два таких туалети знаходяться в іншій частині парку, поблизу сцени на Співочому полі.

Відео дня

Парк ім. Тараса Шевченка

Біля податкової у парку Шевченка є безкоштовний чоловічий та жіночий туалети. Вони працюють з 9:00 до 21:00. Підлога у вбиральнях брудна та слизька. Туалетного паперу в кабінках немає, наглядача також не було. Є холодна вода та залишки від бруска господарського мила на всіх умивальниках. Неподалік є п’ять біотуалетів. У них теж немає паперу. Неприємний запах, нема що додати!

Гідропарк «Топільче»

Як розповідають відвідувачі парку, раніше у «Топільче» були біотуалети, але їх прибрали, коли відкрили нову вбиральню. Вона працює з 9:00 до 19:00. Новий безкоштовний туалет виявився найчистішим. Неприємного запаху немає, підлога суха та чиста. У кабінках теж чисто. Є навіть туалетний папір у кабінках, який ніхто не краде та не ховає. Є рукомийник, але мило одне на всіх. Чи на довго такий рівень комфорту? Побачимо.

В іншій частині парку залишився старий дерев’яний туалет.

- Той туалет краще б уже забрали, – каже тернополянин Олександр. – Зробили ж новий, з нормальними умовами. А той прямо біля дитячого майданчика. Там штиняє так, що аж очі виїдає.  

Дерев'янний туалет вже розвалюється, брудний, без туалетного паперу. Як жартують відвідувачі парку, знайти його можна по запаху.

Опитування

Чи користуєтесь ви громадськими туалетами в парках?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Jack Green

    А де в гідропарку стоїть той супермодний сральнік?

    Петро Білецький reply Jack Green

    Но. Перший раз такий виджу
  • Ірина

    Господарське мило (привіт з совєцького союзу), дирка в підлозі, а не нормальний унітаз, про сушкуу для рук ніхто мабуть і не чув, і навіть не здерта наліпка на умивальнику вказує на те, що ми безнадійно відстали в розвитку. Невже так важко зробити нормальні умови для своїх громадян? Чи ті хто проектує такі туалети в дома також миють руки господарським милом і в туалеті в них дирка в підлозі?
  • Ірина

    Господарське мило (привіт з совєцького союзу), дирка в підлозі, а не нормальний унітаз, про сушкуу для рук ніхто мабуть і не чув, і навіть не здерта наліпка на умивальнику вказує на те, що ми безнадійно відстали в розвитку. Невже так важко зробити нормальні умови для своїх громадян? Чи ті хто проектує такі туалети в дома також миють руки господарським милом і в туалеті в них дирка в підлозі?
  • Vasil Chizhov

    Треба наших можновлалців завезти до Харкова в парк Горького, хай подивляться на облаштування нетільки туалетів а й самих парків. Все красиво, атракціони як в Паризькому діснейленді, а ціни дешевші ніж в файному місті атракціон ромашка (доісторичний).
    Невже нікому невстидно. П.Мер, депутати, начальники управлінь просніться.
    Розумію, що ваше чадо відпочиває закордоном, але ми вас більше невиберемо
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up