Партнер рубрики Події

Штучна ялинка чи жива? (для обговорення)

Штучна ялинка чи жива? (для обговорення)

Напередодні Нового року перед людьми постає питання придбання новорічного дерева. Останнім часом все більше стає прихильників штучних ялинок.

У чому ж переваги штучної ялинки? В першу чергу це збереження лісу, а також багаторазове використання, що зменшує витрати на  її щорічне придбання, відсутні проблеми з утилізацією.

Але з іншого боку, штучна ялинка не може передати та замінити відчуття справжньої, коли від самого ялинкового запаху наступає святковий настрій.

А яку ялинку обираєте ви для новорічних свят? Скільки ви готові витратити на придбання новорічної красуні?

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Гончаренко

    Всі ставлять іскуствіну бо гілки не падають а жива падають гілки і тяжко їх визбирати в мене ялинка вже стоїть 20 років  і нормально якщо я хочу щоб ялинка пахла іскуствіна я іду маленькі гілочку зломав із живої ялинки і поклав під ялинку штучну ялинка пахне як жива  застелив газету маленьку .
  • David Starr

    Жива ялинка плюсів немає, а от проблем від неї хоч відбавляй. Хочете запаху хвої - сходіть до лісу, користі значно більше.
  • Анонім

    Для себе це питання я вже давно вирішив придбавши собі штучну ялинку за 200 грн ,а зараз така десь 1000 грн вартує . Пару років купляв ялинку натуральну ,але щось ці ялинки взагалі не пахли ,якщо порівнювати з ялинками, котрі я купляв за радянських часів то запах стояв на всю квартиру . Плюси у штучної це те ,що можна зібрати в любий момент без шуму і пилу , а з натуральною доведеться ще прибирати всю хату плюс загальний коридор.Хоча багато практикуються що викидають ялинки через балкон  .Тепер,що стосується ціни ,то тут раз купив штучну і маєш спокій, не літаєш по базарах ,не витрачаєш купу грошей .  Я так думаю багато людей з часом зрозуміють ,що штучна ялинка в рази практичніша ніж натуральна .
  • Anonymous

    штучну можна використовувати не один рік
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up