Власник цінних речей, які він залишив на заправці у Львівській області, знайшовся

Власник цінних речей, які він залишив на заправці у Львівській області, знайшовся
  • Пасажир автобуса "Вінниця-Вроцлав" 30 серпня близько 07.00 на заправці WOG-47 на трасі "Львів-Краківець" залишив свої цінні речі.
  • Про це редакцію повідомила працівниця обмінного пункту. Жінка каже, що чоловік виходив у Тернополі. Його шукають, щоб віддати речі. 

- 30 серпня близько сьомої ранку чоловік вийшов на заправці WOG-47 на трасі "Львів-Краківець", Яворівського району Львівської області, - розповідає Оксана Федор, у якої зараз знаходяться ці речі. - Там він залишив свої цінні речі. Ми розшукуємо його, щоб повернути те, що йому належить. 

Від водія автобуса, яким їхав чоловік, дізналися, що він вийшов у Тернополі. Інших даних про нього немає. 

- Ми хочемо повернути чоловікові те, що йому належить, - каже пані Оксана. - Навіть якщо це дуже вартісні речі - ми не маємо права залишити їх собі. Хоча на пошуки людини може піти багато часу. Ми не хочемо заишати собі те, що належить людині. 

Відео дня

Пані Оксана каже, що якщо вказати що саме залишив чоловік, одразу з'являється багато так званих "власників". тому поки що детального опису цінностей не дають. Чоловік сам має сказати, що загубив. 

Як повідомла пані Оксана близько 22.00 год 31 серпня, власник цінностей знайшовся. Чоловікові невдовзі їх повернуть. 

- Пан Михайло сам перетелефонував і розповів, як усе було та які речі залишив, - розповідає жінка. - Найближчим часом він отримає свої речі назад.

Жінка дякує за допомогу у пошуках чоловіка. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Петро Білецький

    Не голова а продовження шиї
  • Анна Мушеник

    Дякую за Людяність !
  • Irina Senik

    Молодець дай Боже,Тобі здоровя.
  • Елена Попова

    Достойно! Наконец-то наше общество начинает меняться в лучшую сторону.

    Luba Kotcuba reply Елена Попова

    Елена Попова Це завжди було!Шкода що не вси одинакови .бильше 10 рокив тому була подибна  ситуация на таможни -було залишено    биля виконечка паспорного контролю цилу барсетку.й чесна людина яка проходила за нами..все виддала служби...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up