Скільки заплатить син ректора ТНЕУ за скандальну аварію у Березовиці

Скільки заплатить син ректора ТНЕУ за скандальну аварію у Березовиці
  • Суд визнав винним у вчиненні адмінправопорушень, передбачених ст. 124, 122-4 КУпАП та дав 340 грн штрафу сину ректора ТНЕУ Ігорю Крисоватому.
  • Правопорушник у вчиненому розкаявся, визнав свою вину і погодився із штрафом у 340 грн. 


Про штраф в розмірі 340 грн йдеться у постанові Тернопільського міськрайонного суду, оприлюдненій в Єдиному держреєстрі  судових рішень вчора, 17 липня.

Нагадаємо, 3 травня у смт. Велика Березовиця трапилась аварія за участі авто ректора ТНЕУ. - Range Rover. Водій Range Rover врізався в Opel,  проїхав кілька кілометрів та втік, залишивши авто. На момент прибуття на місце поліцейських ГУНП, там уже не було і водія Opel. Очевидці стверджували, що за кермом був сам ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий, причому – у нетверезому стані. Згодом поліція повідомила, що до них прийшов  син власника позашляховика і заявив, що на момент ДТП саме він перебував за кермом автівки.

читайте також: Сина ректора ТНЕУ судитимуть за аварію в Березовиці

Як йдеться у постанові, водій «Land Rover Range Rover», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі Opel, який рухався по головній дорозі, таким чином допустив зіткнення із  ним. Внаслідок  цього  автомобілі отримали механічні пошкодження. 

Відео дня


Після цього водій Range Rover  не повідомив орган поліції про даний факт, не зупинив транспортний засіб, не вжив всіх можливих заходів для збереження слідів транспортної пригоди та залишив місце події ,не дочекавшись прибуття працівників поліції. Цим порушив вимоги п.п. 2.3 «б»; 16.11; 2.10 «а»; 2.10 «д»; 2.10 «е» Правил дорожнього руху України.

Суд побачив в  діях  водія наявні ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП.  Тобто порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, та ст. 122-4 КУпАП, тобто залишення водіями транспортних засобів на порушення встановлених правил місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої вони причетні.

До речі,  отримав штраф за те, що залишив авто після ДТП і водій Opel. Постанову про притягнення його до адмінвідповідальності суд виніс ще 19 травня. Як йдеться у ній – водій – директор одного із приватних підприємств.  Його оштрафували на 255 грн.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Piter Savka

    Точніше скільки власник Опеля заплатись сину Ректора за те що той вчинив правопорушення. Еххх....Старе добре класове неравенство

    Санька reply Piter Savka

    То має бути не так. Точніше, скільки ректор заплатив водію опеля, щоб той покинув місце аварії
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up