Скандальні котельні: активісти & представники влади в прямому ефірі (запис прямої трансляції)

Скандальні котельні: активісти & представники влади в прямому ефірі (запис прямої трансляції)
  • Онлайн-дискусія про скандальні торф’яні котельні відбудеться на сайті «20 хвилин» у п'ятницю, 19 жовтня.
  • Серед гостей ефіру – протестувальники, які тривалий час перекривають дороги в місті, а також представники міської ради. Останні розкажуть про те, як вони готові вирішувати проблему.

Під час онлайн-чату громадські активісти вкотре говоритимуть про джерело конфлікту та чітко аргументують свої вимоги. Ми дізнаємось про те, як довго вони збираються перекривати дороги та на які ще радикальні дії готові йти. Нагадаємо, що небайдужі тернополяни переконані, що котельні на торфі нароблять лиха у місті та негативно вплинуть на здоров’я жителів Тернополя.

Через прес-службу міської ради «20 хвилин» запросили до участі в обговоренні міського голову чи його заступників. Не пропустіть – буде гаряче та пізнавально!

Відео дня

Початок трансляції – о 13.15 на сайті «20 хвилин».

У коментарях до цього тексту ви можете поставити своє питання на дану тему. Нагадуємо, що нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.

 

Коментарі (102)
  • Бульба

    Проблема. якась патова ,мені видається:
    -зробити ,як люди хочуть пізно, башку відібють, і не одну.
    -мера усунути, наступник буде теж "бізнесмен" , інакше приберуть.
    А люди вже готові один одному горло гризти. І саме головне що тут ні "жид" ні "москаль" не винен.
  • Тарас

    Котельня на Живова 12
    Зліва бачимо геніальний стартап від лисого, справа дитячий садок № 1, на території якого малеча насолоджується ароматами торфу.
    Можливо потрібно перенести садок у інше місце?

    Юсі reply Тарас

    краще зразу закрити гг (садок)

    Надаль reply Тарас

    На Просвіти 9, аналогічна ситуація. Зліва від котельні школа, стадіон та садік. Лисий мудак, йому ще вернеться.....не радий буде тими грошима на крові...
  • Anonymous

    Тут, на мою думку, лише два варіанти вирішення проблеми - створення ініціативної групи та збір підписів за розпуск міськради та відкликання того лисого мудака з посади, або брати в руки ґралі. Надії, що в них прокинеться совість і вони почують громаду нема. Це ж просто бандюки, що живуть по-безпрєдєлу. Для них ні совісті, ні закону ні суду не існує.
    А на всі ці протести, на перекривання вулиць, блокування вулиць, на весь цей бедлам і постійні скандали, що в місті вже роками, Надалу і його подільникам просто насрати.

    Віктор reply Anonymous

    Це не варіант, бо тоді "активісти" не зможуть піаритися.
  • Надаль

    Так що, продовження буде, щось все вже затихло!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату 12:00 Погіршення погоди на Тернопільщині може призвести до збільшення кількості аварій — поліція 11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up