Партнер рубрики Події

У Зборові під час ЗНО помер директор школи Євген Лис. Що відомо про трагедію?

У Зборові під час ЗНО помер директор школи Євген Лис. Що відомо про трагедію?

Сумна звістка облетіла Зборів – під час проведення ЗНО з математики помер директор ЗОШ №1, відповідальний за пункт проведення тестування Євген Лис. У чоловіка стався серцевий напад.

Нещастя сталось на території школи. Як розповіла начальниця управління освіти у Тернопільській області Ольга Хома, на момент, коли директору стало погано, вже закінчилось ЗНО.

Дітей та інструкторів у школі не було. НА пункті залишались лише відповідальні за проведення тестування, які закінчували роботу.

– Він добросовісно виконував свою роботу, до нього не було ніколи ніяких зауважень. Як нам стало відомо, коли він прийшов на пункт ЗНО – у нього трохи боліло серце. Коли тестування вже закінчилось, директору стало погано. Викликали медиків. Дві карети швидкої допомоги дуже швидко приїхали на виклик, але, на жаль, реанімувати не вдалося. Смерть не обирає, де застати людину. Ми співчуваємо родині померлого, навчальному колективу, – каже Ольга Хома.

Відео дня

Смерть відповідального за пункт проведення ЗНО на тестуванні ніяк не відобразиться.

– Він підписав документи. Треба було ще опечатати деякі папери, але це вже зробив заступник. Ця прикра подія не вплине на учнів, які складали на цьому пункті ЗНО.

Євген Лис очолював Зборівську школу №1, з 1997 року. Чоловік був вчителем історії. Тричі обирався депутатом обласної ради. Йому було 52 роки.

– Людина яка ніколи не забудеться, Дякую вам за приклад і повчання які подавали нам, У Царстві твоїм помяни Господи Душу Спочилого Раба Твого, Вічний Спокій, Вічная Пам’ять! Царство Небесне! – пише Святослав Пайкуш.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким! 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (252)
  • Ірина Цвік

    Бо Кому те ЗНО потрібне?? Якщо він відповідальний він нервував як нормальна людина . А для діток який стрес ????
  • Людмила Швець

    Такої напруги не витримують дорослі, трусить, лихоманить дітей. Можливо державним "мужам" потрібно передивитися правила проведення ЗНО. Померлому вічна пам'ять.
  • Леся Руда

    Завдяки ЗНО можуть вступити до бажаних вишів діти з простих сімей, завдяки ЗНО оцінюється рівень знань"натягнутих "відмінників і претендентів на медалі.

    Ольга Сабан reply Леся Руда

    Леся Руда
  • Оксана Левчанин

    НЕХАЙ ГОСПОДЬ ПРИЙМЕ ДУШУ ДО ЦАРСТВА НЕБЕСНОГО!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up