У Зборові під час ЗНО помер директор школи Євген Лис. Що відомо про трагедію?

У Зборові під час ЗНО помер директор школи Євген Лис. Що відомо про трагедію?

Сумна звістка облетіла Зборів – під час проведення ЗНО з математики помер директор ЗОШ №1, відповідальний за пункт проведення тестування Євген Лис. У чоловіка стався серцевий напад.

Нещастя сталось на території школи. Як розповіла начальниця управління освіти у Тернопільській області Ольга Хома, на момент, коли директору стало погано, вже закінчилось ЗНО.

Дітей та інструкторів у школі не було. НА пункті залишались лише відповідальні за проведення тестування, які закінчували роботу.

– Він добросовісно виконував свою роботу, до нього не було ніколи ніяких зауважень. Як нам стало відомо, коли він прийшов на пункт ЗНО – у нього трохи боліло серце. Коли тестування вже закінчилось, директору стало погано. Викликали медиків. Дві карети швидкої допомоги дуже швидко приїхали на виклик, але, на жаль, реанімувати не вдалося. Смерть не обирає, де застати людину. Ми співчуваємо родині померлого, навчальному колективу, – каже Ольга Хома.

Відео дня

Смерть відповідального за пункт проведення ЗНО на тестуванні ніяк не відобразиться.

– Він підписав документи. Треба було ще опечатати деякі папери, але це вже зробив заступник. Ця прикра подія не вплине на учнів, які складали на цьому пункті ЗНО.

Євген Лис очолював Зборівську школу №1, з 1997 року. Чоловік був вчителем історії. Тричі обирався депутатом обласної ради. Йому було 52 роки.

– Людина яка ніколи не забудеться, Дякую вам за приклад і повчання які подавали нам, У Царстві твоїм помяни Господи Душу Спочилого Раба Твого, Вічний Спокій, Вічная Пам’ять! Царство Небесне! – пише Святослав Пайкуш.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким! 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (252)
  • Ірина Цвік

    Бо Кому те ЗНО потрібне?? Якщо він відповідальний він нервував як нормальна людина . А для діток який стрес ????
  • Людмила Швець

    Такої напруги не витримують дорослі, трусить, лихоманить дітей. Можливо державним "мужам" потрібно передивитися правила проведення ЗНО. Померлому вічна пам'ять.
  • Леся Руда

    Завдяки ЗНО можуть вступити до бажаних вишів діти з простих сімей, завдяки ЗНО оцінюється рівень знань"натягнутих "відмінників і претендентів на медалі.

    Ольга Сабан reply Леся Руда

    Леся Руда
  • Оксана Левчанин

    НЕХАЙ ГОСПОДЬ ПРИЙМЕ ДУШУ ДО ЦАРСТВА НЕБЕСНОГО!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up