Партнер рубрики Події

Скільки коштів витратили на пониження бордюрів на пішохідних переходах: «20 хвилин» дізналися

Скільки коштів витратили на пониження бордюрів на пішохідних переходах: «20 хвилин» дізналися

У Тернополі тривають роботи з пониження висоти бордюрів на пішохідних переходях. Журналісти «20 хвилин» дізналися, скільки коштів на це витратили. 

На проспекті Бандери уже завершили роботи з пониження висоти бордюрів на пішохідних переходах. Їх виконали на перехресті з вулицею Вояків Дивізії «Галичина» та вулицею Романа Шухевича біля міського стадіону.

На перехресті вулиці Романа Шухевича роботи обійшлися у 167 097 грн. Договір укладали з підприємцем Ігорем Дідушком. Він не вперше виконує замовлення управління ЖКГ міськради з пониження висоти тротуарів, ремонту тротуарів та благоустрою.

Відео дня

Пониження ділянки на переході вул. Вояків Дивізії «Галичина» і проспекту Степана Бандери обійшлися бюджету у 119 734 гривень. Роботи виконав підприємець Ігор Дерешівський. З цим підприємцем управління ЖКГ також укладає договори не вперше. Минулого року він проводив капітальний ремонт покриття на вул. Кривоноса, 9-11, знижував бордюри на вулиці Київській, виконував ремонтні роботи на вулиці Чорновола та Максима Кривоноса, тощо. 

Тривають роботи з пониження тротуарів на вулиці Князя Острозького. Їх також виконує Ігор Дерешівський. Провели дві закупівлі. Перша закупівля на пониження ділянки на переході вулиці Князя Острозького 1, 6 на суму 134 891 гривня.​

Інша закупівля – на пониження ділянки на переході вул. Шептицького – Князя Острозького, 12 та 7. Вона на суму 94 368 гривень.

Незважаючи на погану погоду, на місці працюють робітники. Вони проводять підготовчі роботи. Пішоходам доводиться обходити ями.

А як вважаєте ви, чи потрібно знижувати висоту бордюрів? Пишіть у коментарях!

Читайте також:

На Острозького понижують висоту бордюрів на переходах: скільки коштів витратили

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анатолій Пасічник

    і скільки вже днів ось так розкопано? цікаво дізнатися, яка продуктивність праці у наймитів тих підарів, які виграють тендери у Тернополі на мільйони..... надалофілів прошу не відповідати, дякую
  • Аня Трембач

    А скільки вкрали???
  • Марія Пітус-Кобильник

    Коли ? Коли влада усвідомить що війна в країні? Кому та бруківка буде потрібна? Якщо не приведи Господи....
  • Марія Марголич

    Це зараз головне?

keyboard_arrow_up