Партнер рубрики Події

Скільки цьогоріч коштуватиме проїзд у громадському транспорті? (ЗАПИС ТРАНСЛЯЦІЇ)

Скільки цьогоріч коштуватиме проїзд у громадському транспорті? (ЗАПИС ТРАНСЛЯЦІЇ)
Про це та інше поговоримо під час чату-дискусії в понеділок, початок онлайн-обговорення на сайті «20 хвилин» - о 16.15
Чи зміниться вартість проїзду у тролейбусній і маршрутній мережі міста вже у новому, 2016 році? Коли і на скільки зросте ціна?

Чи варто нам чекати на покращення в роботі громадського транспорту? Чи відбуватиметься зміна маршрутів транспортних засобів? Якими новими послугами зможуть скористатись тернополяни. Про це та інше поговоримо під час чату-дискусії в понеділок, 18 січня, початок онлайн-обговорення на сайті «20 хвилин» - о 15.30. Крім того, ми дізнаємось про те, чому в місті нормально не працює всіма улюблена програма Detransport? Що робить влада, аби вирішити її? Громадські активісти також розкажуть про те, чи вдалось вирішити питання і запуском нічних маршрутів у місті Тернополя. У свою чергу, працівники Тернопільської філії «Укрдержзалізниці» - про збільшення вартості проїзду у залізничному транспорті.

Гостями програми будуть:

- Начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку міськради Ігор Мединський;

Відео дня

- Директор КП «Тернопільелектротранс» Андій Мастюх;

- Громадський активіст Олег Синовець;

- Залізничники.

У коментарях до цього тексту ви можете лишати свої питання гостям програми. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • hotukrainianboy

    Яку кількість транспортних одиниць, вивели з експуатація за останні 5 років в КП "Тернопільелектротранс"?
  • hotukrainianboy

    Як справи з втіленням автоматизованої оплати за проїзд? Коли система запрацює в штатному режимі?
  • hotukrainianboy

    Якою є перспектива з реалізації побудови тролейбусної лінії по вул. Текстильна, що повинна з"єднати мк.-рн. Аляска з Дружбою? На якій стадії реалізація і коли має бути втіленна в життя, а також якими вулицями буде проходити майбутній маршрут?
  • marijka

    Коли нарешті на зупинках транспорту будуть розміщені актуальні графіки руху тролейбусів і маршруток? а то ті що де-не-де висять не відповідають дійсності.

    Чому тролейбуси і маршрутки не підїжджають безпосередньо до тротуару, а стають за метр-два на дорозі? Це не зручно для багатьох людей.

    Коли нарешті розчистять зупинку біля центрального ринку від приватних авто і смітників. щоб тролейбуси і маршрутки могли нормально підїхати до зупинки, а люди не бігли на середину дороги, поміж машини, щоб сісти в тролейбус/маршрутку. Біля знаку де має зупинятись 23 маршрутка навіть немає де стати, бо припарковані приватники, тому 23 зупиняється де вийде, а люди мають бігати за ним.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera 14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 11:20 До смерті побив знайомого — підозрюваному загрожує до 10 років тюрми 10:50 Тернополяни у вишиванках: добірка фото з соцмереж 10:15 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці безкоштовний 10:07 Автопрокат у Тернополі: Вибір автомобілів та умови оренди від компанії «Rent_Cars_Ternopil» (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up