Партнер рубрики Події

Скоро увімкнуть ряд котелень. До того люди гріли воду у баняках

Скоро увімкнуть ряд котелень. До того люди гріли воду у баняках
Вже з 11 червня у Тернополі включать ряд котелень, тож у помешканнях в різгих мікрорайонах з'явиться гаряча вода. Натомість виключать інші котельні.

Отже, 11 червня увімкнуть котельні на вул. Тролейбусній, Київській, 3 С, пров. Цегельний, 1А, Просвіти, 9, Тролейбусна, 7б, Петлюри,2. Тут гаряче водопостачання припинили ще 12 травня.

Місяць без гарячої води для тернополян - серйозна проблема. Адже тоді починається сезон гріття води у відрах та каструлях.

- Вже не можу дочекатися, коли зможу нормально прийняти ванну чи душ, -каже мешканець будинку на вул. Петлюри Віталій Рудик. - У нас гарячу воду увімкнуть 11 червня. До того я був змушений гріти воду, а коли бракувало часу йшов на екстрим – приймав холодний душ.

Відео дня

Водночас із 18 червня гаряча вода з'явиться у будинках, які обслуговують котельні на вул. Галицькій, 40, Лозовецькій 3А, Франка, 16.
А з 30 червня до 30 липня виключать на ремонт котельні на вул. Лесі Українки, Бандери, 47В, бульв. Данила Галицького, 4А.

З 14 липня до 13 на ремонт закриють котельні на вул. Чернівецькій 25А, Новий світ, 36 А, Транспортна, 7Б.

Нагадаємо, упродовж травня-серпня місцеві котельні щороку традиційно вимикають на ремонт. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Гаряча вода з'явиться 12, а не 11 читайте уважніше графік зупинок на сайті міськради.
  • Anonymous

    накінець-то!!!!!!!!!! добре би було зробити щось з холодною водою....ВОНА УЖАСНА!!!!!!!!!! СМЕРДИТЬ ХЛОРКОЮ...КОЛИ ЇЇ ЗАКИП"ТИТИ І ПОЧЕКАТИ ПАРУ ХВИЛИН Є СТРАШНИЙ ОРАНЖЕВО-ЧЕРВОНИЙ ОСАД!!!!!!!!!! ЦЕ ПРОСТО КАТАСТРОФА!!!!!!!!!!! ЩО ВОНИ ТАМ ОЧИЩУЮТЬ КОЛИ ВИКЛЮЧАЮТЬ НА 3 ДНЯ- НЕ ЗНАЮ!!!!!!!!!
  • Anonymous

    в тазіках милися...
  • Anonymous

    Ееех, були часи, коли у Тернополі гаряча вода була круглодобово!.. P.S. Ностальгічні спомини про до-самостійну епоху - спеціально для читача з ніком "Олег")
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 08:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up