Партнер рубрики Події

Слідом за Європою в Україні хочуть скасувати зимовий час. Ви за? (опитування)

Слідом за Європою в Україні хочуть скасувати зимовий час. Ви за? (опитування)

У разі прийняття Європейським Союзом рішення про скасування переходу на літній час Мінекономрозвитку звернеться до Кабінету Міністрів України щодо можливості внесення відповідних змін до порядку обчислення часу на території країни.

У міністерстві також додали: «Україна взяла курс на євроінтеграцію, яка передбачає імплементацію європейського законодавства. Існуючий на території України порядок обчислення часу є оптимальним, узгодженим з міжнародною практикою обчислення часу. Він сприяє адаптації всього спектра міжнародних економічних, культурних та інших відносин, відповідає її географічному положенню.

З огляду на викладене, у разі прийняття ЄС рішення про скасування переходу на літній час, Мінекономрозвитку звернеться до Кабміну про можливість внесення відповідних змін до Порядку».

Наостанок у відомстві підкреслили, що «економічне обґрунтування щорічного переходу на літній час і інформація про зменшення споживання електроенергії при переході на літній час в Мінекономрозвитку відсутні».

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Андрій

    Потрібно залишити літній час,тому що при зимовому часі літом світати буде починаючи з 02,00 години ночі, а ніч починатиметься з 20,30 .
  • Цьвек

    Али,курва,експертів тутка сі зібрало.Вуйки,,по таких темах є спеціалісти,вони і вирішат.
  • Василь Мазок

    природній час зимовий, літній штучний. потрібно залишитись на природнім часі і насолоджуватися ранками, а не прокинувся і вже треба на роботу невиспаним.
  • Michael Lakhman

    Не може літом день тривати до 23, а зимою до 16:00!!! Звичайно "за"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up