Смерть підприємця, пожежа тролейбуса, важка задача. Підсумки тижня на сайті "20 хвилин"

Смерть підприємця, пожежа тролейбуса, важка задача. Підсумки тижня на сайті "20 хвилин"

У неділю ми традиційно підбиваємо підсумки тижня, що минає, і визначаємо публікації, які читали і коментували найбільше.

Тіло відомого підприємця Богдана Тимчія з вогнепальним пораненням виявили у підвалі його власного будинку. Це сталось 21 січня пізно ввечері. За попередніми даними поліції, це було самогубство. Поруч з ним правоохоронці знайшли вогнепальну зброю - карабін "Сайга-410К", зареєстрований на загиблого, а також кулю та гільзу.

Мама 11-річної дівчинки, яка померла у школі, звинувачує працівників школи у недбальстві та непрофесійності. Каже, що донька ніколи не скаржилася на здоров'я. Педагоги зітхають, мовляв, робили усе можливе. Нічого не може бути страшніше для мами, ніж хоронити власну дитину. Жахлива біда наприкінці грудня трапилась у родині Галини Олійник із села Бариш Бучацького району. За загадкових обставин під час новорічного свята у школі померла її 11-річна донечка Даринка. Жінка досі не може оговтатися від втрати.

На Руській загорівся тролейбус. Попередня причина - коротке замикання високовольтного проводу. Працівники ДСНС ліквідували загорання, постраждалих немає. Усі пасажири вчасно покинули транспортний засіб.

Відео дня

25-річну студентку ТНЕУ із Сьєрра-Леоне швидка забрала 20 січня із тернопільського залізничного вокзалу. Дівчина померла у лікарні швидкої допомоги. Врятувати дівчину намагалися лікарі реанімаційного відділення, але вночі вона померла. За попередньою інформацією, у студентки були невиліковні хвороби. Що саме стало причиною смерті молодої дівчини, встановить судмедекспертиза.

Над рішенням задачки за другий клас «зависли» і експерти-математики, і економісти, і користувачі соцмереж, долучилася й редакція. Відповіді у всіх різняться. Чоловік купив коня за 60$. Потім продав його за 70$. Пізніше викупив його назад за 80$ і знову продав за 90$. Скільки в підсумку заробив чи втратив чоловік? Шукаючи відповідь на задачку за 2 клас, ми опитали діючих викладачів фізмату, бухгалтера року, шкільного вчителя математики та з десяток випускників фізмату. Відповіді у всіх різнились і коливались від 0 до 30.

Щоденні підсумки дивіться на наших сторінках в Instagram та Facebook 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up