Партнер рубрики Події

Сміттєпроводи у тернопільських багатоповерхівках планують запаяти

Сміттєпроводи у тернопільських багатоповерхівках планують запаяти
  • Частину сміттєпровідних ліній вже запаяли, оскільки з його використанням неможливо впровадити роздільне сортування сміття.
  • Використання сміттєпроводу плануть припинити повністю.

Про плани щодо повного припинення користування сміттєпроводами в місті розповів заступник Тернопільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Владислав Стемковський на нараді житлово-комунальних служб Тернополя, щодо роботи в зимовий період, яка відбулась 15 листопада.

- На наступній сесії міської ради ми плануємо внести зміни в план культурної діяльності міської ради і  будемо пропонувати змінити правила благоустрю в частині роздільного збору сміття, - каже пан Стемковський. - Окрім того, сміттєпроводи в будинках створюють санітарні проблеми, серед яких наявність гризунів.

Відео дня

Замість сміттєпроводів у дворах будуватимуть контейнерні майданчики. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • ігор

    І нівічно залишать сміття яке поприлипало по стінах сміттєпроводів
  • Анонім

    Ось про ,що вони говорять ,яке роздільне сміття ось для пластику поставили примітивні корзини ,і при сильному вітру всі ті пластикові пляшки по всьому дворі валяються ,і що для решти сміття такий самий бардак буде . Для початку нехай забезпечать все місто контейнерами як в європі , що якась бабка не полізе за тим пластиком ,щоб потім в цій тарі молоко продавати . Потім хай поставлять сміттєсортувальну лінію .Нам тут розказують , що смітєпроводи це розсадник гризунів ,а якщо винесуть на вулицю то ніби всі гризуни всі дружньо вимруть . Щоб не було гризунів сміттеві камери мають закриватися на замок плюс мають бути замуровані отвори ,які межують між сміттекамерами і підвалами . Уявіть які це майданчики мають бути якщо будинки переважно складаються з 8 підїздів то як це буде виглядати ,коли ці майданчики будуть переповнені ,і весь сморід буде розноситися по всьому двору особливо в літній період. Там де хрущівки таке працює ,але там будинок 40 квартир замість 300 . Думати треба троха ,а не робити все через ж.......у і заварювати сміттепроводи. Згідно планів старих будинків це функціональний вузол . В новобудовах так є будівельні норми , що можна відмовитись від сміттепроводів.
  • Ви шо взагалі відірвані від реальності

    Раз в рік і палка стріляє, хоч шось добре ухвалюють
  • 777

    Серйозно ? поставте смітники для пластику, і вже 50 % буде відфільтровано, і не треба нічого різати\паяти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up