Партнер рубрики Події

Сьогодні роздаватимуть "Оскари": кого нагородять, де і коли дивитися трансляцію премії

Сьогодні роздаватимуть "Оскари": кого нагородять, де і коли дивитися трансляцію премії

Стежити за церемонією буде весь світ - трансляцію дійства заплановано щонайменше у 225 країнах.

У ніч на 10 лютого в Лос-Анджелесі відбудеться одна з найважливіших подій кіноіндустрії - церемонія вручення премії «Оскар», повідомляє УНІАН.

Церемонія нинішнього року стане вже 92-ю за рахунком, традиційно її проведуть в театрі Долбі. При цьому, вже другий рік поспіль вручення премії пройде без ведучого.

Стежити за церемонією буде весь світ - трансляцію дійства заплановано щонайменше у 225 країнах, включно з Україною.

За всі роки свого існування церемонія вручення "Оскарів" перетворилася в грандіозне та яскраве шоу, зі своїми інтригами та сюрпризами.

Відео дня

Як очікується, цього року вручення премій відбуватиметься у 24 номінаціях, найбільш престижними з яких вважаються призи за найкращий фільм, найкращому режисерові, а також найкращим акторам та актрисам, які зіграли головні та другорядні ролі. Крім того, Академія відзначає сценаристів, звукорежисерів, операторів, монтажерів, дизайнерів, гримерів, композиторів та багато інших майстрів, чия робота варта захоплень мільйонів глядачів.

Оскар 2020 – де дивитися

Офіційний показ церемонії буде вести американський канал ABC - його трансляція почнеться о 1:30 за київським часом, повідомляє УНІАН. Ті, хто мінімально дружить з англійською, можуть дивитися трансляцію ABC на Youtube.

Трансляція почнеться з традиційного виходу зірок на червону килимову доріжку. Наряди зірок на «Оскарі» щорічно стають не менш обговорюваною темою, ніж вручення самих статуеток.
 

Де дивитися Оскар 2020 в Україні

У нашій країні транслювати церемонію з перекладом офіційно буде канал «Україна». Коментувати премію буде ведучий Анатолій Анатоліч, а перекладачем-синхроністом виступить Юрій Фізер.

Також ведучими ночі Оскара будуть Альона Вінницька, Тимур Мірошниченко і Монро, повідомляє РБК-Україна.

Трансляцію з вручення «Оскара» також можна буде дивитися на УНІАН. Вона буде доступна в мережі.

Кого номінували на "Оскар"

Як повідомляє Укрінформ, у категорії "Найкращий фільм року" представлені:

"Аутсайдери", "Ірландець", "Кролик Джоджо" ,"Джокер", "Маленькі жінки", "Шлюбна історія", "1917", "Одного разу в Голлівуді", "Паразити".

Найкраща чоловіча роль:

Антоніо Бандерас ("Біль і слава"), Леонардо ДіКапріо ("Одного разу в Голлівуді"), Адам Драйвер ("Шлюбна історія"), Гоакін Фенікс ("Джокер"), Джонатан Прайс ("Два Папи").

Найкраща жіноча роль:

Сінтія Арріво ("Гаррієт"), Скарлетт Йоганссон ("Шлюбна історія"), Сірша Ронан ("Маленькі жінки"), Шарліз Терон ("Секс-бомба"), Рене Зеллвегер ("Джуді").

Найкраща жіноча роль другого плану:

Кеті Бейтс ("Річард Джуелл"), Лора Дерн ("Шлюбна історія"), Скарлетт Йоганссон ("Кролик Джоджо"), Флоренс П’ю ("Маленькі жінки"), Марго Роббі ("Секс-бомба").

Найкраща чоловіча роль другого плану:

Том Генкс ("Чудовий день у нашому районі"), Ентоні Гопкінс ("Два Папи"), Аль Пачіно ("Ірландець"), Джо Пеші ("Ірландець"), Бред Пітт ("Одного разу в Голлівуді").

Найкращий режисер:

Мартін Скорсезе ("Ірландець"), Тодд Філліпс ("Джокер"), Сем Мендес ("1917"), Квентін Тарантіно ("Одного разу в Голлівуді"), Пон Чжун Хо ("Паразити").

Раніше УНІАН писав про головних фаворитів Оскара 2020. Так, фільм "Джокер" став лідером за кількістю номінацій на Оскар - у нього їх цілих 11.

А ви дивилися "Джокера"? Він вартий 11 "Оскарів"? А який український фільм вартий цієї нагороди? Відповіді пишіть в коментарях.

Читайте також У Тернопіль на показ фільму «З України до Голлівуду» приїхав лауреат «Оскара»
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up