Партнер рубрики Події

Сьогодні Тернопіль прощається з Михайлом Цимбалістим, який загинув від кулі снайпера

Сьогодні Тернопіль прощається з Михайлом Цимбалістим, який загинув від кулі снайпера
  • 16 вересня у Тернополі відбудеться церемонія прощання з майором розвідки Михайлом Цимбалістим.
  • На Тернопільщині і у Тернополі оголосили День жалоби.

 

Чин похорону розпочнеться о 14.00 годині 16 вересня 2019 року в Церкві святого апостола Петра. Поховають загиблого військовослужбовця на Микулинецькому кладовищі, повідомляє на своїй сторінці у соцмережі Тернопільский військовий комісаріат.

Майор ЗСУ Михайло Цимбалістий загинув 13 вересня на Донбасі під час виконання бойового завдання.

Читайте також Стоячи на колінах, із свічками та молитвою: на Тернопільщині зустріли тіло загиблого Михайла Цимбалістого

Відео дня

Особовий склад військових комісаріатів Тернопільської області висловлює глибокі співчуття родині підполковника запасу Василя Цимбалістого з приводу загибелі сина та підполковнику Василю Лабаю з приводу загибелі брата.

Вічна пам'ять полеглому бійцю та Слава Україні!

 

У зв'язку із загибеллю офіцера Збройних Сил України, майора Михайла Цимбалістого під час виконання бойового завдання в районі проведення Операції об’єднаних сил, 16 вересня у Тернополі оголошено Днем жалоби, повідомляє прес-служба міської ради.

У День жалоби в Тернополі приспустять Державний Прапор України на будинках і спорудах комунальної власності, а також будуть відмінені розважально-концертні заходи.

Міський голова Сергій Надал, депутати та громадськість висловлюють щире співчуття родичам, друзям та знайомим загиблого Героя.

Тернопіль завжди пам’ятатиме бійців, які ціною власного життя захищали територіальну цілісність України, проявили патріотизм і незламність сили духу в боротьбі із зовнішнім окупантом.

У зв’язку із загибеллю під час виконання бойового завдання у зоні проведення операції об’єднаних сил майора Михайла Цимбалістого, 16 вересня у Тернопільській області оголошено Днем жалоби, повідомляє прес-служба обладміністрації. Відповідне розпорядження підписав т.в.о. голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак.

На знак скорботи на території області буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних та державних підприємствах та закладах, установах, організаціях на території області.

Також в області доручено відмінити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань та внесено відповідні зміни до програм аудіовізуальних засобів масової інформації, які діють на території області.

Вічна пам'ять! Героям слава!

Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття рідним і близьким Михайла Цимбалістого. Вічна слава героям!

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тони солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up