Партнер рубрики Події

Соціальний магазин "Одежина" за кошти громадського бюджету ремонтувати не будуть

Соціальний магазин "Одежина" за кошти громадського бюджету ремонтувати не будуть
  • Останнє засідання номінаційної комісії, яка відбирає проекти для голосування, відбулося 18 жовтня. 
  • Авторка проету про ремонт "Одежини" Яна Шкуратова каже, що  преживала чи набере проект відповідну кількість голосів, але їм не дали можливості почути думку громадськості. 

- Волонтерський проект, в якому соціально-вразливі верстви населення могли отримувати безкоштовно речі першої необхідності і який за 10 місяців існування охопив більше 3000 потребуючих сімей, надавши близько 20 тонн одягу, взуття, текстилю тощо не допустили до голосування на громадському бюджеті, - пише на своїй сторінці у "Фейсбук"  авторка проекту та керівник соціального магазину Яна Шкуратова. 

Яна Шкуратова каже, що  багато людей, які потребують допомоги, запитують, коли "Одежина" відкриє двері знову. Але умови приміщення не дозволяють цього зробити. На "Громадський бюджет" покладали великі надії.

У прес-службі міської ради кажуть, що рішення має підстави, а "Одежину" ремонтуватимуть за кошти, виділені з міського бюджету. 

Відео дня

- До нас звертались на консультацію автори проекту ремонту соціального магазину "Одежина". Було питання в тому, що на ремонт цього самого приміщення минулого року вже було виділено кошти з громадського бюджету. Зараз там тримають ремонти, - говорить прес-секретар міської ради Мар'яна Зварич. 

Проте, ремонтують в "Одежині" зараз лише коридор та частину приміщень. Проект розрахований на ремонт кабінетів для працівників центру. 

- Проект відхилений до голосування в громадському бюджеті, але депутати мають дати доручення начальнику управління обліку комунального майна, щоб він за кошти міського бюджету замовив розробку проектно-кошторисної документації на все приміщення, - додає пані Зварич. 

У 2019 році ремонт "Одежині" обіцяють зробити за кошти міського бюджету.  

Читайте також: Проект модернізації центру для дітей-інвалідів не допустили до голосування на громадський бюджет
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up