Партнер рубрики Події

Степан Барна порадив Зеленському якнайшвидше призначити нового голову ОДА

Степан Барна порадив Зеленському якнайшвидше призначити нового голову ОДА
  • Підсумковий брифінг  голови Тернопільської ОДА Степана Барни відбувся у понеділок, 20 травня.
  • Активісти, після зустрічі, хотіли подарувати Барні господарську сумку в клітинку, але він її не взяв.

 - У п’ятницю, 17 травня, я зустрічався з Петром Порошенком. Обговорювали майбутнє. І під час зустрічі я подав йому заяву про звільнення займаної посади, - розповідає Степан Барна. 

Що стосується майбутніх дій, то Степан Барна зазначив, що зараз він працює в напрямку забезпечення функціонування Тернопільської області.

- Окремо б хотів звернутись до новообраного Президента Володимира Зеленського, щоб він в найкоротші терміни визначився із кандидатурою, котра буде очолювати Тернопільську область, - каже голова ОДА. - Це важливо із кількох причин. З початку липня починається період жнив і виникає необхідність організації процесу. Також, з початку липня вступає в дію другий етап реформи медицини, яка передбачає зміну формату роботи вторинного рівня надання медичних послуг.

Відео дня

Ще одна причина - початок навчального року. Та, яка каже пан Барна, регіон вже зараз готується до початку опалювального сезону.

- І ми маємо розуміти, що відсутність кроків у цих напрямках може спричини зрив опалювального сезону, - пояснює Степан Барна. - З своєї сторони, я поважаю вибір українців і дякую всім, хто голосував. І хочу подякувати тим, 47% жителів Тернопільської області, котрі підтримали позицію Петра Порошенка. Думаю, я помилявся, але точно старався зробити все, щоб в Тернопільській області було комфортно. 

На брифінг також прийшли активісти Тернопільського осередку  ВО “Автомайдан”. Після його завершення - дарували Степану Барні велику господарську сумку в клітинку. Але той її не взяв. У відповідь Степан Барна сказав: "Передайте це своїм спонсорам" і пішов. 

- Нехай беруть сумку і збирають речі, - коментує активіст Павло Іванечко. - Ми дослідили багато тендерів, показали, яким чином кошти через управління капітального будівництва неефективно витрачалися.

Степан Барна зазначив, що він пропрацював на посаді голови ОДА - 4 роки, 1 місяць і 18 днів. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Олександр Миколайчук

    Сикун злодій корупціонер ти ітвій браток придуро конфіскувати мано награбоване в народу і до цюпи суки продажні
  • Павло Васильович

    Вокзал- Москва, пітушара!
  • Anonymous

    Жнива, підготовка до зими... Заяву про відставку подав - і чекай, поки нового не призначать - працюй, виконуй обов'язки.
  • Василь Янішевський

    Присмокталися "Барни" як п"явки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up