Партнер рубрики Події

Створили брошуру з порадами, як діяти у разі надзвичайної ситуації та війни

Створили брошуру з порадами, як діяти у разі надзвичайної ситуації та війни

Що таке "тривожна валіза" та як себе поводити після сигналу "увага всім", Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки презентував брошуру «У разі надзвичайної ситуації або війни».

З метою додаткового інформування населення про те, як правильно діяти у надзвичайної ситуації  або війни, розробили брошуру з рекомендаціями для громадян.

В електронному посібнику можна знайти відповіді на найпопулярніші запитання  та алгоритм дій, що робити, коли прозвучав сигнал «Увага всім».

Окрім цього, надається роз’яснення, що таке «тривожна валіза» та як правильно її підготувати.

Відео дня

Ознайомитися з методичним матеріалом «У разі надзвичайної ситуації або війни» можна за посиланням.

Читайте також: У Тернополі створили інтерактивну карту з адресами сховищ та укриттів

Наразі на території громади є 92 захисні споруди, з них 55 сховищ та 37 протирадіаційних укриттів, а також 127 найпростіших укриттів.

Читайте також: Обізнані — значить озброєні: як готується влада Тернополя і області до можливого вторгнення агресора

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Ростислав Гарасимчук

    І лани широкодолі і Дніпро і кручі стануть вам поперек горла - москалі смердючі! Мар’яна Жагло купила собі мисливську рушницю, але не оленів вона думає стріляти. «Як мати я не хочу, щоб мої діти успадкували проблеми України або щоб ці загрози передавалися на них. Краще, щоб я зараз цим займалася», – сказала 52-річна маркетологка, підбираючи карабін Zbroyar Z-15 на кухні своєї київської квартири.



    «Я ніколи в житті не полював. Я купив цей карабін після того, як послухав, як кілька солдатів обговорюють найкращу гвинтівку. Якщо до цього дійде, то ми будемо боротися за Київ; ми будемо боротися за захист нашого міста. Я не бачу сенсу в тому, щоб росіяни почали війну і залишити Київ у спокої. Якщо почнеться бій, вони
  • Леся Голуб

    Уже тих людей так зомбують що нема слів на це все?Свої мозги бережуть,одні в Буковель віддихати,А другі мордовладці на літаки і чим подальше від усього.
  • Оля Гуменюк

    І коли та війна , хіба дурні розмови
  • Алекс Леон

    Ідіотизм! Яка там тривожна валіза поможе!? Що за фігню мелете! Сокири вила беріть,зброю! А не валізи збирайте! І на фіг тих скотиняк в Сибір!!!!

keyboard_arrow_up