Партнер рубрики Події

Маєте власний бізнес? Ми безкоштовно допоможемо вам у його розвитку. Ексклюзив "20 хвилин"

Маєте власний бізнес? Ми безкоштовно допоможемо вам у його розвитку. Ексклюзив "20 хвилин"

Редакція газети "RIA плюс" та сайту "20 хвилин" започатковує новий проект для амбітних, талановитих та кмітливих. Про що мова? Якщо ви взяли життя у свої руки, тобто маєте невеликий бізнес, ми готові інформаційно підтримати вашу справу.

Якщо ваш батько, дядько чи брат є успішним політиком або чиновником, тоді це не для вас. Ми шукаємо простих, але активних, які готові взяти своє майбутнє та майбутнє країни у свої руки.

Розкажіть нам, чому саме виникла ідея започаткувати щось своє, чому це ваше хобі, а не лише спосіб заробити. Якщо ви зацікавите нас своєї історію, ми підтримаємо інформаційне просування вашої кампанії. Розповідь повинна бути чесною та щирою. Думаємо, що то справедлива ціна.

Відео дня

Запитаєте, які умови? А їх зовсім небагато. Ваша компанії повинна працювати на території Тернопільської області. Ваш вік – до 35 років. У компанії працює не більше, як три особи.

Ви запитаєте, навіщо це нам? Відповідь на це запитання є простою: ми віримо в те, що багатство нашого регіону та країни загалом будується молодими, амбітними та старанними людьми. Із малого починається велике, ми готові надати вам інформаційну платформу для успішного розвитку вашої справи.

 

ДОВІДКА

Чекаємо ваших листів на електронну пошту: [email protected], контактний номер телефону:

097-445-82-67 (Наталія).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрій Горобець

    Класно! Багато підприємців, які починають свою справу, не мають коштів на піар. А тут безкоштовна кампанія, побільше б таких! Цікаво буде почитати
  • Володя Україна :)

    Прекрасно надіюсь що знайдуться сміливці буду чекати з нетерпінням посмішки вдячних людей Про яких ви напишите :)

    radiosvoboda reply Володя Україна :)

    Бред я маю 4 успішні бізнеси  в Тернополі для чого мені безкоштовно
    розповідати вам  , і маю  ідеї  ще на 5 , готовий вам продати  готовий бізнес  з доходом 2-3 млн грн  в місяць .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up