Талановиті школярі збирають гроші для бригади з Тернополя і кличуть містян на концерти! (АНОНС)

Талановиті школярі збирають гроші для бригади з Тернополя і кличуть містян на концерти! (АНОНС)
  • Ансамбль «Ходаки» у час війни активно допомагає військовим. Діти проводять благодійні концерти, де збирають кошти артилеристам 44-ї окремої бригади.
  • У неділю 14 серпня гурт виступатиме в ТРЦ «Подоляни».
  • Тернополян та всіх охочих запрошують послухати патріотичні пісні й емоційні вірші, а також долучитись до збору фінансової допомоги для бійців ЗСУ.

У липні колектив фольклорно-обрядового гурту «Ходаки» разом з батьками вихованців започаткував класну ініціативу. Вони щотижня проводитимуть благодійні концерти, на яких збирають гроші для бійців тернопільської бригади. За виручені кошти хлопцям закуплять необхідну амуніцію.

Виступ «Ходаків» триває півгодини. У концертну програму входять пісні – патріотичні й актуальні на сьогодні, а також старовинні. Малеча грає на музінструментах, співає й декламує поезії. Цікаво, що до сценарію залучені батьки, виступають на одній сцені зі своїми синами та доньками.

Читайте також: Замість виступу у Словенії – допомагають ЗСУ. «Ходаки» запрошують тернополян на благодійні концерти!

Відео дня

– Ми з дітьми прагнемо якось підтримати наших воїнів. Подумалось: навіть якщо внесемо від себе маленьку лепту – їм буде приємно! Наші номери складні морально, це крик душі. На попередніх виступах зал плакав! Учасники гурту мріють, аби захисники якнайшвидше вигнали російського ворога, а наш національний прапор замайорів у кожному куточку держави, на кожному клаптику землі! – говорить художній керівник ансамблю Михайло Полюга.

За перші концерти «Ходакам» вдалось зібрати непогану суму для військовиків. Гурт планує плідно працювати й запрошує тернополян та всіх небайдужих до дитячої ініціативи на свої виступи у неділю, 14 серпня:

  • 11:15 – концерт у Церкві святого апостола Петра (на «Алясці»);
  • 13:00 – концерт у центральному приміщенні ТРЦ «Подоляни».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Оксана Оксана

    Молодці ! Браво ! Як приємно ,що в нас такі свідомі школярі ! Процвітання гурту, Божого благословення всім учасникам!

keyboard_arrow_up