Тернопіль може мати власний зоопарк

Тернопіль може мати власний зоопарк
Передати свій зоопарк у комунальну власність міста чи області готовий власник Волинського пересувного комплексу "Звіринець" Давид Худадян. Натомість чоловік хоче 100 тис грн або трьохкімнатну квартиру у Тернополі. Також він готовий працевлаштуватися в цьому зоопарку, поповнювати його новими тваринами та доглядати їх.

Таку інформацію поширює в соцмережах тернопільська відео-мережа My west. Кореспондент 20minut.ua зв'язалася з власником зоопарку і він підтвердив цю ініціативу.  

- Я не проти працювати у Тернополі, - повідомив пан Худадян. – Заяву зі своїми пропозиціями я написав у міськраду та голові обладміністрації. Наразі письмових відповідей я ще не отримав.

У зоопарку є верблюд, чотири вовки, чотири мавпи, два ведмеді, три лисиці, єнотовидна собака, три леви, два дикобрази, розповідає пан Худадян. 

Відео дня

- Тепер я ще докупив кабанів та чорнобурок, - каже він.

Пересувний зоопарк вже побував у Кременці та Збаражі, зараз переїжджає до Підволочиська. А після цього власник планує привезти цей звіринець на два тижні до Тернополя.

- Хочу, щоб всі спершу подивились на моїх тварин, адже як то кажуть не купувати ж кота в мішку, - каже він.  - А потім я готовий у вас лишитись та працювати, лиш би була згода влади.

Вхід для дітей у цей звіринець коштує 20 грн, для дорослих – 30 грн, додає керівник.

До слова, нещодавно в ЗМІ поширювалась інформація про те, що тварини в цьому зоопарку у вкрай занедбаному стані. Проте Давид Худадян запевняє, що це - зовсім не так.

- Я тварин годую, доглядаю, лікую. Все за свої кошти, - каже він. – У нас були представники ветеринарної служби, все перевіряли. Всі тварини здорові!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    бідні(
  • Anonymous

    це не зоопарк, а хлів. А власник - брехло. Тварини всі хворі і напівмертві. Смердючі і недоглянуті. Його до суду за такий "догляд".
  • Anonymous

    В Топільче можна було б розширити Зоокуток та створити крутезний зоопарк. 100 тисяч для міста - фігня. Фігня, в розрізі бюджету, й утримання тварин.... Спокійно можна створити безкоштовний звіринець та круто підняти місто)))
  • Anonymous

    було б добре, мати свій зоопрарк, а то найближчий в Рівному
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up