Партнер рубрики Події

Тернопіль: пікетують під стінами районної ради

Тернопіль: пікетують під стінами районної ради
На черговий пікет зібралися пайовики фірми Зіновія Щепановського “Будівельник” 4 травня. Цього разу зібралися 50 осіб з двох кооперативів, що на вул. Довженка у Тернополі і вул. Лесі Українки, 8 у селищі Велика Березовиця.

 - Ми протестуємо проти дій влади районної адміністрації, - розповідає голова кооперативу “ЖБК Надія 2012” Руслана Копанська. - Нам ставлять перепони на шляху вирішення питань будівництва, не дають відповідних дозволів, не дають людям землю. Ми вже вкотре просимо владу, якщо не допомагати, то хоча б не заважати нам добитися того, що в нас хочуть забрати.
Голова кооперативу “ЖБК Надія 2012”, що у Великій Березовиці, каже, що з їхньої сторони прийшли 20 пайовиків.
- У середньому це дев’ять тисяч людей у Тернополі. Рік назад влада обіцяла нам допомогти, то ще міська влада місту допомогла, а районна по даний час ніякої допомоги не надала.
Жінка каже, що вся проблема упирається у земельну ділянку, дозвіл на як має надати районна рада.
- До нас ніхто не вийшли. Нам сказали, що голови немає, хоча вони були попереджені, що відбудеться мітинг, ні один представник з цієї влади не заступник ні вийшов не поцікавився, що ми хочемо. Через вікна дивляться на нас і сміються. Якщо на нас ніхто не зверне уваги, то ми будемо виходити з пікетом під стіни обласної адміністрації. Ми вважаємо, що є органи які на це відреагують. Рік часу ніхто не реагує, тому ми вийшли сюди.
Також на пікеті були представники кооперативу “Олімпія Б”, який знаходиться за адресою Довженка 8а.
- Наші будівельні матер’яли ховали в складах і пів року нам не повертали, - каже учасниця пікету Надія Шкафаровська. - Нещодавно нам повернули лише частину. Ми вийшли саме до районної адміністрації, бо договір на будівництво ми заключали саме з Віктором Щепановським, який зараз голова районної адміністрації.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Ви панове не дивуйтеся . Родина себе забеспечила на все життя то вони так думають ?... Але то їм боком вилізе. Бог є на світі.
  • Anonymous

    поки не париймете серйозніших засобів ніж ваші зустрічі, вас і далі будуть тримати за лохів!
  • Anonymous

    ну ти і написав ( Ми вийшли саме до районної адміністрації, бо договір на будівництво ми заключали саме з Віктором Щепановським, якай зараз голова районної ради.) рада і адміністрація це дві різні речі! Шепановський голова адміністрації!!

    Anonymous reply Anonymous

    Як жорстоко обікрали людей і продовжують сидіти в теплих кабінетах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up