Партнер рубрики Події

Тернопіль: студенти готують апокаліптичний танець

Тернопіль: студенти готують апокаліптичний танець
Тернопільські студенти майже місяць будуть готувати танцювальний флешмоб, який проведуть 21 грудня. У танці візьмуть участь близько 60 молодих людей. Таким чином молодь хоче розвіяти чутки с приводу цієї дати.

До свого танцю студенти запрошують усіх охочих молодих тернополян — кажуть, буде весело. Перша репетиція відбулась 27 листопада. Участь у флешмобі візьмуть молоді люди з економічного, технічного університетів та інституту соціальних та інформаційних технологій.


- Ми хочемо зробити сумісний проект, щоб об’єднати людей з різних вузів, - каже співорганізатор події Родіон Сиско. – Цим ми показуємо, що студенти не вірять у всі песимістичні прогнози. Збиратись на тренування ми будемо по два або три рази на тиждень — у вечірній час, щоб було зручно всім .


Репетиції будуть проходити в одному з корпусів економічного університету, що за адресою вул. Чехова 8.
- Сам танець буде ставити студентка економічного Іванна Чайковська, - каже хлопець. – Ця дівчина займається танцями вже не перший рік. Як саме буде виглядати танець, зараз важко сказати, адже більшу частину рухів будуть вигадувати під час тренувань.

Відео дня
>
Хлопець каже, що танець буде у стилі тих виступів, що готують на телепроект “Майданс”.
- На жаль, у цьому проекті не бере участь наше місто. Але ми хочемо показати, що ми не гірше танцюємо, - каже хлопець. – Для молоді це нагода зайвий раз поспілкуватись із студентами з інших вузів.
Для участі у проекті треба звертатись до представників студентських рад своїх вузів.


- Мабуть, для когось цей захід стане поштовхом для початку активного зайняття танцями. – каже організатор.
Також інформацію про захід можна знайти у соціальних мережах або за телефоном 0-98-992-83-30 (Рустам).
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Ознайомтесь із розкладом грудневих свят 20 грудня 2012 року – підготовка до кінця світу; 21 грудня 2012 року – початок кінця світу; 22 грудня 2012 року – офіційне святкування кінця світу; 23 грудня 2012 року – кінець кінця світу; 24 грудня 2012 року – відпочинок після кінця світу; 25, 26 грудня 2012 року – Новорічні ялинки, ранки; … Новий рік…. 3 січня 2013 року – кінець світу за новим стилем.

    Anonymous reply Anonymous

    О! Це круто! Самі вигадали?
  • Anonymous

    СУПЕР!!!!! МОЛОДЦІ!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up