Партнер рубрики Події

Тернопільщина попрощалася з Героєм Василем Зазуляком

Тернопільщина попрощалася з Героєм Василем Зазуляком

В останню дорогу у Настасові Великоберезовицької громади провели полеглого Героя Василя Павловича Зазуляка. 33-річний воїн у боротьбі за волю, свободу та незалежність України віддав найдорожче – власне життя.

Попрощатися з Героєм та вшанувати його пам’ять зібралися рідні, друзі, односельчани, жителі громади, представники духовенства, влади та громадськості.

Про це повідомляє Великоберизовицька селищна рада.

Не вагаючись, пішов захищати рідну землю

Солдат Василь Зазуляк мужньо виконував обов’язки у лавах Збройних Сил України, будучи стрільцем-санітаром стрілецької роти.

Відео дня

Жорстока війна забрала життя одного з найкращих Синів України, патріота, надійного побратима, люблячого сина, брата та друга.

На захист Батьківщини Василь Зазуляк став восени. Отримавши повістку, не вагаючись, пішов обороняти рідну землю від окупантів, проте жорстока війна обірвала молоде життя. Загинув Герой 4 березня на Донеччині…

Народився Василь Зазуляк 8 вересня 1989 року. Закінчив місцеву школу, а згодом історичний факультет Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Добре навчався, окрім історії захоплювався математикою, географією, кресленням. Був спокійним, щирим, ввічливим, привітним, акуратним і дуже розумним, завжди позитивним і надійним, хорошим другом. Любив рідний край, багато читав, колекціонував старі монети і марки. Був відповідальним і сумлінно виконував свої обов’язки на роботі, дбав про дім.

Не встиг створити власну сім'ю

Василь Зазуляк так і не встиг створити власну сім’ю. У Героя залишились мати Надія, батько Павло, сестра Ірина, племінник і похресник Назарчик, швагро Петро, з яким разом проходили службу і захищали Україну.

— Пам’ять про Василя Зазуляка назавжди житиме у наших серцях… Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Разом з вами розділяємо невимовний біль втрати і скорботи…— йдеться у тексті співчуття.

 

Вічна пам’ять Герою!

Читайте також

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (51)
  • Людмила Слободян

    Вічна і Світла Пам'ять Герою, Царство Небесне
  • Галина Романів

    Вічна пам'ять Герою.
  • Оксана Боїло

    Вічна пам'ять Царства небесного
  • З любов'ю до життя.

    Вічна пам'ять Герою України!

keyboard_arrow_up