Партнер рубрики Події

Тернопільська рятувальниця одягнула форму, виконуючи вправи на перекладині

Тернопільська рятувальниця одягнула форму, виконуючи вправи на перекладині

Тернополянці вдалося повторити приклад американської колеги.

Працівниця ДСНС Тернопільської області Natalya Tyazhola одягнула форму рятувальників, перебуваючи на перекладині. Вона надихнулась прикладом своєї американської колеги Julie Dudley, яка у незвичний спосіб вдягнула бойовий одяг.

Рятувальниця розповідає, що побачила ролик в соцмережі і вирішила спробувати зробити так само, адже тренується щодня і підтримує своє тіло у хорошій формі. 

Кадри процесу, які не увійшли до нового ролика рятувальників, але показують атмосферу під час зйомок, опублікували в Головному управлінні ДСНС Тернопільської області.

Відео дня

— Наталя — відмінний приклад для нас усіх, як долати виклики та досягати своїх цілей, — йдеться у повідомленні рятувальників. — Ми вдячні їй за її наполегливість та відданість своїй роботі.

Також дивіться відео, як усе відбувалося.

А вас надихають відео колег в соцмережах? Чи вдавалося повторити якісь приклади у вашій професії? Діліться у коментарях.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що тернопільські рятувальники доєдналися до світового флешмобу і показали, скільки спорядження є в спецавтомобілі, які виїжджають на ліквідацію надзвичайної ситуації.

 

Читайте також

За місяць на шпагат: тернополянка організувала онлайн-марафон для матусь дітей з інвалідністю. ФОТО

 Тернопільські рятувальники підхопили #TetrisChallenge (оновлене)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up