Партнер рубрики Події

Тернопільські комунальники труби латають навіть у морози

Тернопільські комунальники труби латають навіть у морози
Прорив труби стався в обідню пору 6 лютого на перехресті вулиць Текстильної та Промислової. Комунальникам, які приїхали ліквідовувати проблему довелося зривати асфальт.

Діру в асфальті майже два метри в діаметрі працівники “Тернопільводоканалу” зробили з допомогою трактора з гідромолота — пристроя, який дозволяє пробити товстий шар асфальту. Далі майже півтори метри прокопали з допомогою тракора з ковшем. Була й на місці машина, яка відкачує воду.
- З'ясовуємо, де саме стався прорив - на лінії чи на обході, - каже майстер Володимир Ранецький. - Воду перекриваємо, без цього ремонту не зробити. В житлових будинках вода буде, бо лише постачання на невелику ділянку обмежимо. Тобто води не буде лише в декількох господарських будівлях.
Скільки часу триватиме ремонт, працівники водоканалу прогнозувати не взялися. Лише пояснили, що ремонтувати будуть, за необхідності, й до кінця робочого дня. Якщо ж поломка серйозна — навіть після закінчення робочого дня. Аби люди не замерзли, на місці робіт припаркували спеціальну вантажівка, де є грубка, а отже можливість зігрітись та обсохнути.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    20 років вже як Україна самостійна, а робочі як мучились колись, так і тепер, довбають взимку мерзлу землю.А що влітку робило начальсьво?
  • Anonymous

    Наша комуналка вже просто не витримує таких морозів. Але в тому не зарадиш, тре все міняти! А на то треба мільярди доларів! Тре було потроху ремонтувати, а не відкладати на наступну владу!
  • Anonymous

    от маєш, латають - зле, не латають - погано... коли ж ви вже заспокоїтеся із тими наїздами на мерію?

    Anonymous reply Anonymous

    правильно, громада на то і є, щоб усе робити спільно, а не шукати цапів-відбивайлів... думають як обрали мера, то можна його ганити, а дядько поступово робить свою справу!!!
  • Anonymous

    Шановні майже всі комунікаціі проложені за СРСР а час пройшов і перегнило.Бендерівська влада нових не ПРОКЛАДЕ.Слава тим людям що по коліна в воді латають старе

    Anonymous reply Anonymous

    На кой їм та слава - платити треба відповідно.Це за союзу давали грамоти прапорці з дипломами або мендалі посмертно.

    Anonymous reply Anonymous

    та до чого тут банедерівська чи не бандерівська влада. Тре було від 90 помалу всьо міняти! А не чекати поки всьо буде проривати! Надалу не повезло, що йому залишили таке занедбане місто! Але раз він взявся, то думаю витягне!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up