Партнер рубрики Події

Тернопільські підприємці проти карантину вихідного дня: що кажуть? (ВІДЕО)

Тернопільські підприємці проти карантину вихідного дня: що кажуть? (ВІДЕО)

11 листопада у Тернополі, як і багатьох містах України, місцеві ресторатори вийшли на протест. Результати зустрічі влади з представниками ресторанного бізнесу - читайте у матеріалі.

11 листопада біля ТОДА відбувся мітинг тернопільських рестораторів. Учасники мітингу заявляли Ні карантину вихідного дня та іншим часовим обмеженням прав на роботу. Вони вийшли на вулицю з плакатами, а потім ініціативна група зустрілася з представниками влади.

- Ми ще раз проговорили наші вимоги, ще раз заявили категоричне проти карантину вихідного дня, - зазначив представник об’єднання рестораторів Тернополя Тарас Ковальчук. – Нас запевнили в тому, що цю інформацію передали в Кабмін і тепер питання за урядом. Ми також пропонували донести позицію, щоб регіони самі могли приймати рішення на місці.

Певного конструктиву вдалося досягнути, зазначив представник ініціативної групи Дмитро Синюта.

Відео дня

- Якщо ситуація буде погіршуватися і не вирішуватиметься, то ми спільно з представниками ТОДА створимо безкоштовні семінари для всіх закладів громадського харчування, ресторанного бізнесу – сфер, які потерпають найбільше від пандемії і будемо проводити навчання. Це потрібно, щоб ми адаптувалися і побудували культуру ведення ресторанного бізнесу в умовах карантину. Які ресторани будуть це ігнорувати, не будуть проходити навчання, не будуть туди відправляти своїх представників - ними будуть займатися контролюючі органи. Ніхто нікого не повинен штрафувати, перевіряти, закривати. Ми просто змушені навчитися працювати в умовах пандемії.

Нагадаємо, в акції протесту проти запровадження в країні карантину вихідного дня взяли участь 23 міста: Київ, Львів, Луцьк, Харків, Рівне, Суми, Тернопіль, Полтава, Запоріжжя, Маріуполь, Херсон, Івано-Франківськ, Одеса, Днепр, Миколаїв, Мелітополь, Черкаси, Вінниця, Чернівці, Хмельницький, Кропивницький, Кривий Ріг, Житомир.

А як ви вважаєте, чи варто закривати заклади громадського харчування на карантин вихідного дня? Проголосуйте у нашому опитуванні.

Опитування

Чи варто закривати заклади громадського харчування на карантин вихідного дня?

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергей Васильев

    Я так розумію на відео ресторатори?
  • СТУГНА П

    А чого ж ці підприємці  не були проти ,коли під час випускних приймали цілі зали випускників і їхніх батьків ,а дозволено на той час  було максиму 10 чоловік. Тоді ці підприємці сиділи тихенько бо копійку товкли ,а те ,що після цих гулянь почали всі масово хворіти на ковід, то їм це по фалосу. А те ,що зараз працюють бари, ресторани  після 22.00 вони теж мовчать . Правильно роблять ,що закривають на вихідні всі ці кабаки і ТРЦ ще б церкви позакривали ,то взагалі б супер було . Так чи інакше треба іти на радикальні дії оскільки нас чекає те саме ,що і європу де по 20 -25тисяч захворівших на добу. Тільки там медицина справляється ,а тут при цих зелених довбойбах медицина не справиться . Просрали 13 мільйярдів на дороги ,а в лікарнях нічого не готово .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up