Тернопільський театр актора і ляльки запрошує на прем'єру

Тернопільський театр актора і ляльки запрошує на прем'єру
  • Уже цієї неділі покажуть виставу «Вечеря для тигра». Запрошують дітей і дорослих.
  • У театрі нагадують, щоб глядачі мали маски.

У неділю, 25 вересня у Тернополі покажуть прем'єру — виставу «Вечеря для тигра». Про це повідомляють на сторінці Тернопільського академічного театру актора і ляльки.

— Це продовження казки «Смачного, Тигре», яка так полюбилася юним театралам. Маленьке Тигреня, яке з’явилося на світ завдяки фантазії, полюбляє ласувати казочками. Апетит у Тигра неабиякий, тож буде кілька «порцій» казок, кожна з яких матиме свою мораль — саме цим славляться притчі Дональда Біссета, — розповідають в театрі

Майстерне поєднання акторської гри, лялькових персонажів і повчальних висновків створює атмосферу радості та мрійливості. Вистава прийдеться до смаку не лише дітям, а й дорослим.

Відео дня

— Прем'єрна вистава "Вечеря для Тигра", яку ми приготували для вас, друзі, мала довгий шлях до сцени, — розповідає головний режисер театру Олег Боков. — Ми розпочали роботу над нею ще під час карантину, натомість щоразу доводилося відкладати її перший показ. Та ось, нарешті, ми зможемо показати вам її цієї неділі, 25 вересня, об 11:00 і 13:30 та найближчої середи, 28 вересня, ввечері о 17:00.

Нагадаємо, минулого року театр відкривав сезон комедією «А хай то Качка копне» Марти Ґушньовської.

Також раніше ми писали, що Тернопільський обласний музично-драматичний театр відкрив новий сезон. Покази прем'єрної вистави — містерії непокори «Голгофа» — відбудуться до кінця вересня і у жовтні.

Довідка

Цього року театр розпочинає 43-й театральний сезон.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ирина

    А маски - то святе... Особливий захист від холоду в приміщенні....

keyboard_arrow_up