Партнер рубрики Події

Тернополян штрафуватимуть за спалення листя чи сміття

Тернополян штрафуватимуть за спалення листя чи сміття
Муніципальна поліція Тернополя штрафуватиме жителів міста, які будуть спалювати листя чи сміття. Відповідне доручення дав міський голова Сергій Надал.

«У міську раду почали надходити скарги від мешканців Тернополя про спалення листя та сміття. Переважно такі проблеми вникають у приватному секторі, - розповідає Сергій Надал. – Відтепер на подібні звернення тернополян будуть реагувати працівники муніципальної поліції та штрафуватимуть порушників».

Міський голова закликає тернополян долучатися до виявлення порушників і повідомляти про подібні випадки у муніципальну поліцію або телефонувати на гарячу телефонну лінію міськради 15-80.

Нагадаємо, що штраф за спалювання листя згідно «Правил благоустрою» для фізичних осіб - від 340 до 1300 гривень, для юридичних - від 800 до 1700 гривень.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Живу на Оболон1 19, кожного дня спостер1гаю, як клуби диму  з'являються чи не на кожному подв1р'1 приватных будинк1в. Особливо люблять палити см1ття ввечер1, коли в1д смороду неможливо в1дкрити в1кно. Плюс багато господар1в перейшли на опалення сво1х будинк1в патиками, тот зараз, коли туман весь цей или не розс1юеться, а просто висить в пов1тр1.
  • Анонім

    Це неправда! Приватний сектор навпаки не палить листя! Палять працівники ЖЕКів і ОСББ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up