Партнер рубрики Події

Тернополяни чергами "штурмують" міськгаз

Тернополяни чергами "штурмують" міськгаз
Сотні людей стояли у четвер, 30 квітня, у чергах біля "Тернопільміськгазу", аби заплатити за газ та оформити субсидії.

Черга людей, які хочуть оплатити послуги за газ, тягнеться через цілий коридор і аж на вулицю. 

- Бачите, тут хтось чекає до кінця, а хтось йде, бо вистояти у кілометровій черзі годину чи більше - важко, - каже тернополянка Лариса Ходун. - Та звісно, що можна заплатити через інтернет чи у відділеннях банку. Але я не хочу. 

Previous Next

Відео дня

Інші черга - всередині будівлі. Там люди прагнуть потрапити на прийом до начальника відділу роботи по платежах населення. 

- Я хочу зробити перерахунок субсидій, - говорить пані Валентина. - Але сиджу тут уже десь годину і думаю, чи варто ще чекати. Начальник десь відійшла і невідомо, коли повернеться. А черга - велика. Взагалі, це неподобство, бо дуже людям влада обіцяла, що ні в яких чергах сидіти не прийдеться для перерахунку субсидій!

У "Тернопільміськгазі" такі черги пояснюють тим, що люди хочуть подати показники лічильників в останній день. А споживачам радять оплачувати послуги та подавати показники не лише у міськгазі, а й іншими методами - онлайн, на пошті або в скриньку міськгазу.

- Люди можуть подати показники не лише у нас, - пояснює начальник відділу розрахунків Людмила Полотнянко. - Це можна зробити через Інтернет, на пошті чи написати їх на бланку і кинути у спеціальну скриньку. У нас таких - дві: одна у приміщенні, інша - на воротах при вході. Але люди хочуть стояти у чергах, самостійно все звірити з операторами. Можливо, щось перепитати чи уточнити. Людей обслуговує 6 операторів і 5 касирів. 

За словами пані Полотнянко, людей, які прагнуть перерахувати субсидії, обслуговує троє працівників. А черги утворюються під кабінетами через організаційні моменти.

- Розумієте, кожна людина, яка хоче перерахувати субсидії повинна написати заяву, а на це потрібен час, - пояснює Людмила Полотнянко. - А ще треба уточнити якісь питання... Тому на це йде багато часу і утворюються черги.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Соля

    Стільки можливостей здійснити оплату, не витрачаючи час, але постовбичити в черзі, то, мабуть, українська народна забава)

    А щодо перерахунку субсидій, то невже не можна людям заздалегідь винести бланки заяв, щоб вони бодай загальні дані повносили, а не витрачали і свій і чужий час, пишучи ті заяви в кабінеті?
  • Анонім

    поясніть , що означає перерахувати субсидію  ?????

    Людмила Лукіян reply Анонім

    ті, хто мали субсидію раніше, тепер хочуть обновити дані та отримати допомогу вже згідно нових тарифів. напевно....

    наталюня драпик reply Анонім

    напевне приходиш просиш щоб перерахували,перерахували, ти йдеш а за тобою біжать і перераховують допоки ти  не скажеш досить,отаке кіно і німці
  • Анонім

    Голосували за кроля ,тепер маєте  черги і не за ковбасою,  а  для того щоб платити .,та ще в 60 раз більше за послуги .,голосуйте далі за Яценюка і Порошенка.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків Від читача 09:57 Ефективна співпраця на допомогу людям 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up