Тернополяни хочуть, щоб міський стадіон освітлювався ввечері

Тернополяни хочуть, щоб міський стадіон освітлювався ввечері
  • Любителям бігу в місті потрібно, щоб в осінньо-зимовий період міський стадіон освітлювався з 17.30 до 20.00.
  • Вони пропонують, як зробити це недорого для міста.
  • Люди звертаються до міської влади із закликом вирішити це питання.

Петицію "Забезпечення увімкнення освітлення на Тернопільському міському стадіоні, що знаходиться за адресою просп. Степана Бандери, 15 в осінньо-зимовий період з 17.30-20.00" зареєстрував на сайті електронних петицій координатор клубу любителів бігу в Тернополі Андрій Бородій.

- У вечірній час в осінньо-зимовий період на міському стадіоні складно проводити бігові тренування чи займатися спортивними вправами через відсутність освітлення, - йдеться у тексті петиції. - Для вирішення цієї проблеми можна встановити по периметру стадіону LED-прожектори, закріпивши їх на опори даху (можливо з датчиками руху для додаткової економії електроенергії). А тому звертаємось до міської влади із закликом вирішити це питання в максимально короткі терміни.

Петиція стрімко набирає підтримку. З 20 листопада, коли чоловік зареєстрував петицію, її вже підтримали 90 тернополян. 

Відео дня

Андрій Бородій написав про петицію і на сторінці Ternopil Runday.

- Ternopil Running Club розпочинає важливий для бігової спільноти проєкт, який покликаний принести світло в прямому і переносному значенні для міста, спорту і громади. Мова про петицію яка називається "Забезпечення увімкнення освітлення на Тернопільському міському стадіоні, що знаходиться за адресою просп. Степана Бандери, 15 в осінньо-зимовий період з 17.30-20.00", - йдеться у повідомленні. - Ми хочемо, щоб на міському стадіоні, вечорами горіло світло. Нам не потрібні дорогі і витратні прожектори. Вважаємо, що можлива альтернатива в якості встановлення світлодіодних ламп (дякуємо за ідею Наталя Масловська). Більше в петиції. 

Також чоловік детально пояснив, як проголосувати за цю ініціативу, якщо ви її підтримуєте.

- За 30 днів потрібно набрати 300 голосів, щоб міська влада звернула увагу на це прохання. Процес реєстрації складний, але можливий. Ну що, поїхали - написав Андрій Бородій. - Якщо ви раніше не реєструватися на сайті петицій https://petition.e-dem.ua/ternopil/Account/Login..., то вам необхідно буде пройти дві реєстрації для творення облікового запису. Одну в єдиному кабінеті, а іншу для ств. Облікового запису.

1. Ств. Облікового запису. В лівому верхньому куті вибираємо вкладку «Реєстрація». Вказуємо особисті дані. Місто, дійсний емейл (пізніше через нього слід підтвердити обліковий запис), номер телефону (сюди прийде смс з підтвердженням), придумуємо пароль.

2. Реєстрація в єдиному кабінеті. Ідентифікуємось за допомогою банківської картки (наприклад в Приватбанку). Для цього потрібна картка, логін і пароль. Вибираємо підтвердження за допомогою дзвінка.

3. Заходимо праворуч в обліковий запис. Обираємо місто (якщо потрібно) і шукаємо петицію про Освітлення стадіону. Нажимаємо на ній. І праворуч обираєте підтримати.

4. Вуаля! Ви стали частиною громадянського суспільства і проголосували за важливу для міста зміну. Дякуємо за не байдужість.

5. Якщо не получилось, то пишіть у вайбер Бородію Андрію (0976654235).

До кінця голосування залишається ще 25 днів. Для розгляду в міській раді петиція має набрати 300 голосів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:18 Посмертно семеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up