Партнер рубрики Події

Тернополяни можуть стати “прийомними сім’ями” для іноземців

Тернополяни можуть стати “прийомними сім’ями” для іноземців
  • Влітку 2019-ого у Тернопіль приїде понад 90 іноземних волонтерів, активних та небайдужих студентів з усього світу, щоб реалізовувати освітні, соціальні та екологічні проекти.
  • Вони спрямовані на досягнення Цілей Сталого Розвитку ООН. Волонтери застосовуватимуть свої якості та вміння, щоб зробити ці проекти кращими.
  • Тому міжнародна молодіжна організація AIESEC запрошує тернополян, відкритих до нових знайомств, взяти участь у програмі «Host Family» та прийняти у себе вдома іноземного волонтера.

 

- Учасник програми «Host Family» має можливість прийняти в себе вдома волонтера-іноземця на 6 чи 3 тижні, - розповідають представники AIESEC. - Всі стажери володіють високим рівнем англійської мови, тому основною перевагою приймаючого є можливість безкоштовно розвинути розмовну англійську або зовсім почати вивчати «з нуля».

Також позитивом є те, що всі волонтери – відкриті й привітні молоді люди, які із задоволенням будуть розповідати про культуру й традиції своєї країни, більше того – можуть пригостити чимось смачненьким, привезеним з дому чи просто здивувати традиційним сувеніром, кажуть організатори.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

 - Із попереднього досвіду учасників програми «Host Family» між приймаючими сім’ями та волонтерами дуже часто зав’язувались хороші дружні відносини, які багато з них підтримують і до тепер: приїжджають в гості, разом подорожують, - розповідає представник AIESEC Ірина Лозінська.

Також всі приймаючі сім’ї отримують сертифікат про участь у програмі «Host Family» та долучення до волонтерських проектів.

Віце-президент з маркетингу та зв’язків з громадськістю в AIESEC в Тернополі Юрій Королишин також приймав у себе іноземного волонтера і рекомендує всім спробувати стати “прийомною сім’єю”.

    - Я приймав у себе в гостях волонтера із Ірану, Мегді, - розповідає Юрій Королишин. - Цей іноземець працював на волонтерському проекті, якого я був керівником. І жив він у мене впродовж трьох тижнів, за цей час ми дуже здружились і зараз підтримуємо спілкування через соціальні мережі.

Для того, щоб прийняти волонтера потрібно зовсім мало:

-  спальне місце;

-  можливість для гігієни;

-  вільний доступ до кухні (для того, щоб волонтер міг сам собі приготувати поїсти).

Щоб зараєструватись та дізнатись більше – перейдіть за посиланням -http://aiesec.ua/host-family

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up