"В Європі я куплю авто за 2,5 тисячі доларів, а в Україні вона 7,5 тисяч. За що платити більше?"

"В Європі я куплю авто за 2,5 тисячі доларів, а в Україні вона  7,5 тисяч. За що платити більше?"

На автопробіг на підтримку законопроектів, які дозволять українцям купувати автомобілі у Європі за доступними цінами зібралися понад 30 авто «на євробляхах» в суботу, 17 червня. До них приєднувались авто і на українських номерах.

Учасники автопробігу вимагатимуть, щоб розмитнення авто в Україні було як у Європі, зокрема ухвалення нового законодавства про правила розмитнення уживаних автомобілів. 

Стартували активісти від «Маяка». Маршрут пролягав коло Педагогічного, вулиця Руська, проспект Степана Бандери, Подоляни, і попри готель Тернопіль до відправної точки.

Відео дня

Щоправда, патрульні не регулювали рух автоколони, хоча активісти і повідомляли про акцію.

Організаторами є ГО “Авто Євро Сила”. Подібні акції вже відбулися в Івано-Франківську, Чернігові та Хмельницькому.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Володимир Воробець

    Як би утримання (податки, страховки, ТО і т. д.) тої машини коштувало як в європі, то питання б не стояло впринципі. Нові автомобілі що тут, що там коштують + - однаково. А корчі дешеві бо  їх дорого утримувати. Але хитрожопі хочуть бачити тільки плюси.

    дядя_Юра reply Володимир Воробець

    на сьогодні можна купити ЗАЗ Сенс 2003 рік за 2500-3000$

    це авто без гідропідсилювача, кондиціонера, ABS, подушок безпеки, надійного каркасу, електропакету і так далі.

    за ці гроші в Литві чи Німеччині можна купити БМВ, Мерседеса, Ауді чи VW, страхівка буде вартувати нехай 400 євро на рік. Але ти отримуєш надійне авто із парметрами. які навіть сучасні ланоси не мають! а корчі за 1000євро може купити собі молода сім'я, щоб поміщасаля коляска хоча би. в нас же купиш за такі гроші ВАЗ-2101 1981 року. якщо вам не потрібне авто, то ви можете його і не купляти - цей закон вам гірше не зробить. а от іншим людям може значно допомогти!

    Володимир Воробець reply дядя_Юра

    Тоді не бачу взагалі ніяких проблем. Для прикладу купляєте за 3 тис. доларів фольксваген поло 2010 року або новіше, платите 1500 за всі збори і їздите з спокійною головою. Невже така космічна сума? Ту страховку в 400 євро, відібєте за 3 роки, а далі будете в плюсі. Але нє то ж треба X5 90-х років. Поло пацани на районі незацінять.

    Anonymous reply Володимир Воробець

    Не мели дурниць,горобчику.  Покажи мені як дорого утримувати б/у авто у Польщі? Ану давай,експєрд. Подивись на чому там люди їздять. і перестань повтроювати цей педроботівський,телевізійний понос.

    Володимир Воробець reply Anonymous

    Недопане. Польща, то ще не вся європа, це європейське звалище, транзитний пункт між Україною і Німеччиною та іншими розвинутими країнами. І було там не завжди так, а рівно зі вступом в євросоюз. Як би не бачив що ті гонщики "іспалняють" на дорозі то можливо б не так до того ставився. А влетить в тебе таке то потім з нього й ніц не візьмеш бо воно голе, босе, без страховки, за останні гроші нашкребло на 25 річне BMW та й тішиться на всю катушку. Не всі але переважна більшість.

    Anonymous reply Володимир Воробець

    Оленю,якщо Польща в дупі,то де тоді україна??? Тобі що тієї дупи,50 років рости і то за хорошої влади. По другому пункту - а якщо той на бляхах,купить си на ті гроші жигуля 37-ми річного,і у нього вирветься шарова,то буде ліпше так?

    Володимир Воробець reply Anonymous

    Сам собі придумав, сам відповів. На дупи потягнуло. Якшо воно дибіл, то пох начому вбється. Ти я бачу один із них тому подальший діалог позбавлений сенсу.

    Anonymous reply Володимир Воробець

    Ти собі й на лижах голову скрутиш
  • дядя_Юра

    https://ru.autoplius.lt/objavlenija/bmw-525-2-5-l-universal-1997-dizel-5789029.html

    можна взяти БМВ 525 1999року за 1000 євро, вкласти ще 1000 євро в ремонт і буде машина за 2500 євро (з перегоном). в нас таке в добитому стані починаючи від 6000 євро. висновки робіть самі
  • Кактус

    реально, аха шо переплачувати державі 5 тис дол? мені та держава шось зробила добре?
  • Володимир Нестеров

    Читаючи коментарі розумію, що наші щирі українці заслуговують на ту владу котра з них шкіру знімає!!!

    Починати потрібно з себе!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up